Welkom bij het aanbod

Energetische Hypnose

Door lagen af te pellen van conditionering, overtuigingen, trauma en angst laat je los. Je gaat door verschillende fases heen van verwerking, rouw en heel veel liefde. Er vind een effectieve grote schoonmaak in je body, mind and soul plaats. Jij ontwaakt jouw unieke authentieke ware zelf, wie jij in essentie bent zodat jij kunt staan voor wie jij bent

LEAP

Lifeforce Energy Awakening Process (LEAP) is een energetische transmissie op de mat. Het gaat om jouw eigen levensenergie. Het is een directe overdracht van levensenergie die een diep ontwakingsproces in je activeert, ook wel bekend als Kundalini ontwaken. Are you ready for this inner journey?

Cacao Ceremonie

Rauwe cacao is een eeuwen oude ultieme hartopener waarmee je verbind tijdens een ceremonies. Dankzij de kracht van het plant medicijn cacao kun jij vanuit ontspannen staat van zijn werken aan jouw intenties, dromen en zijn in het moment. Je kunt antwoorden en inzichten krijgen op jouw diepste vragen

Blauwe Lotus Ceremonie

In de eeuwen oude blauwe lotus thee ceremonie verbind jij je met de helende kracht van natuur. Begeleidt in een meditatie reis naar diepe ontspanning, de kalmerende ontspannende effecten van het plant medicijn blauwe lotus ervaren. Verminder angst, stress en slapeloosheid. Bevorder een gevoel van meer rust en balans. Dit is een fysieke en spirituele bijdrage aan jouw welzijn.

Reading

Krijg inzicht in patronen van het verleden, jouw eigen karaktereigenschappen, jouw relaties, liefdesleven, carrière, successen en obstakels, jouw ziel(missie), contact met overleden personen, hulp bij stappen voor nu en de toekomst zetten door middel van mijn verbinding en (tarot) kaarten. Leren verbinden met jouw eigen intuïtie en energie. Meer leren over tekens en de boodschappen van het universum.

Guided Journey

Zijn we niet allemaal op zoek naar onszelf? Soms hoor je mensen zeggen dat dit een zware tocht wordt, je eerst helemaal in de knoop moet zitten om te ontdekken hoe jij je wel of niet wilt voelen. Dit is niet nodig en hoeft niet jaren te duren. Ga een journey aan met jezelf van 1,5 maand waarin je begeleidt word in jouw persoonlijke ontwikkeling. Drie online sessies, een ebook en op maat gemaakt plan. (Coaching met microdosering van plant medicijnen).

Liever in een groep of event?