TAROT KAART WHATSAPP LEGGING

Neem na betaling contact opnemen + jouw 06 nummer toesturen
  WhatsApp

What’s included?

Tarot kaart whatsapp legging

Foto van de kaarten legging

Foto’s van de teksten van de kaarten legging

Audio opname 8-15min

Ruime voor vragen

Lieve Lara heel erg bedankt voor je uitgebreide legging. Ik ga er de komende dagen even rustig de tijd voornemen, alles laten bezinken. Het bijzondere is nu al dat de kaarten en volgorde heel erg lijken op Choco Bliss reizen welke ik heb ervaren. Super bedankt!

Wauw, ik kan me er zo erg in vinden en het resoneert zo erg! Het voelt kloppend dus ook echt heel bevestigend. Dank je wel! Ik heb voor nu eigenlijk geen vragen! Ik ga de vragen op de kaarten beantwoorden en daarop reflecteren dus dat zal me hopelijk ook weer verder helpen. Heel erg fijn ieder geval

Frequently asked questions

How do I prepare for a session?

De beste voorbereiding is geen voorbereiding. Ga er open in. Uiteraard als jij een wens hebt voor een richting: carrière gericht, persoonlijk, contact met overleden dierbare, etc, dan kan dat uiteraard. Als het net aan bod gekomen s mag je er altijd tijdens of na de reading naar vragen.

Tijdens de sessie:

Je zit aan tafel tegen over mij op een stoel, je stelt je open en luistert en kunt antwoorden en later ook vragen stellen. Je hoeft niet alles te onthouden. Ik maak aantekeningen, deze ontvang je van mij. We ronden de reading af met of je nog vragen hebt en met de vraag wat de reading jou gebracht heeft tot nu toe en hoe je deze informatie kunt toepassen in bijvoorbeeld je dagelijks leven.

Hoeveel reading of wanneer weer?

Sommige mensen komen voor een eenmalige reading. Anderen komen om de 3 maanden terug en zien readings als coaching sessie voor hen persoonlijk of professioneel of beiden. Wat veel voorkomt is een of twee keer per jaar een vast moment dat mensen inzicht willen en nieuwe richting, helderheid, steun, etc. Het mooie is, ik geef je dat niet maar jouw eigen energie en spirits, engelen, gidsen en (overleden) dierbaren.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Tarot kaart whatsapp legging  × 1 33,00
Subtotaal 33,00
Totaal 33,00 (inclusief 5,73 btw)
  • Selecteer je bank

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL