SEMINAR TEKENS, BOODSCHAPPEN & INTUÏTIE

INTUITION – Diepe meditatie reis met energiewerk waarin je met jouw intuïtie gaat verbinden, collectieve card reading, teaching over intuïtieve boodschappen en tekens begrijpen.

  ZATERDAG 8 JUNI 13.30-14.30
FREE SPIRIT FESTIVAL WORKUM, TIPI TENT J

Wat is inbegrepen?

Informatie, tips en oefeningen over tekens, boodschappen en intuïtie

Visualisatie meditaties waarin je gaat voelen, ervaren en jouw krachten versterken

Tekens en boodschappen ontvangen en begrijpen

Moon Talk: Deze avond is een volle maan, hierover word gedeeld, wat dit betekend, in welk teken deze staat en wat dit betekent mbt jouw intuïtie. 

Integration & sharing cirkel: het delen van persoonlijke inzichten en ervaringen binnen de groep waardoor een gevoel van gemeenschap en collectieve groei wordt bevorderd

Cards: intuïtieve kaart pakken uit de cirkel en invoelen onder begeleiding wat betekend dit voor jou?

De sessie wordt afgesloten met Sharing Circle waardoor je jouw reis van deze cirkel kunt verankeren en je in verbinding blijft met body, mind and soul.

Een unieke kans om naar binnen te reizen, ondersteund door de verzorgende omgeving. Samen met andere deelnemers is elke seminar uniek en maken we samen een prachtige avond.

Veelgestelde vragen

Hoe bereid ik mij voor op een seminar?

De beste voorbereiding is, geen voorbereiding. Praktisch gezien is het alleen goed om de tijd te nemen voor en na een sessie voor jezelf. Plan de dag voor jezelf in, zet eventueel in je agenda heel groot ME-TIME een dag vol voor jezelf. Wat je wél kunt doen is een mooi journal en pen mee nemen naar de seminar waar je tijdens in schrijft en na de seminar ook. Daarnaast een comfy outfit aan doen en verder heerlijk gewoon ZIJN

Wat kan ik het beste doen na een seminar?

Na een sessie zal er informatie/ tips gedeeld worden met je. Hierin zullen dingen staan die goed zijn om te doen zoals, aardigstips, wat goed zou kunnen zijn om te eten (grondend onbewerkt warm voedsel). Het is vooral belangrijk om te luisteren naar je lichaam, aarden, de tijd te nemen, de energie in het dagelijks leven te belichamen. Je kunt de energie de dagen na een sessie nog voelen of langer. Give yourself intergration time. Neem dingen mee uit de sessie zoals waarop heb je gereflecteerd, wat stond er op je kaart, etc

Hoeveel seminars worden aangeraden?

We raden aan meerdere ceremonies/ cirkles/ sessies/ seminars te ervaren zodat jij je proces kunt verdiepen. Voor het meeste effect is het aan te raden om 3-5 of meer sessies mee te doen. Elke sessie is voor iedereen anders! Het gaat er allemaal om jouw energie te belichamen.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
SEMINAR TEKENS & INTUÏTIE | ZA 8 JUNI  × 1 44,00
Subtotaal 44,00
Totaal 44,00 (inclusief 7,64 btw)
  • Selecteer je bank

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL