READING

  Plan a date before payment with Samen de Praktijk
  Leeuwarden on location or Zoom online

What’s included?

Een inperson of online 1:1 reading

Contact met jouw energie, onderbewuste, aura, spirits, engelen, gidsen en (overleden) dierbaren met behulp van mijn intuïtie, helderheid en diverse soorten kaarten (tarot, orakel, intuitief)

Krijg inzichten, antwoorden, richting, vertrouwen op jouw eigen intuïtie, bewustwording, groei, ontwikkeling, verwerking van trauma ervaringen en rouw, krijg begrip, comfort, vergeving en liefde.

Na de sessie aantekeningen en foto’s van de kaarten met de teksten erbij

I am very picky, erg zuinig op mijn energie en ben heel bewust bij wie ik kom met mijn energie. Zowel energetische sessies als readings. Bij Lara voelde ik mij veilig, vertrouwt en echt gezien. De reading was puur, liefdevol en helder. Ze kreeg dingen door die ze echt niet kon weten en hierdoor voelde het voor mij dat ze echt de verbinding heeft met een overleden geliefde van mij. Alles wat ze doorkreeg was met rust, respect en op een vrolijke liefdevolle manier. Overal heb ik antwoorden op gekregen zelfs op vragen die ik niet eens gesteld had. Zo bijzonder! Een fijne ervaring die ik zeker vaker zal willen ervaren en aanraad. The energy just felt right

Super bedankt Lara! Vond het heel leuk om deze reading bij jou te doen. Heel bijzonder en heel erg dankbaar voor deze ervaring! Ik kom zeker terug over een paar maanden. Ik voel zoveel motivatie en heb eindelijk een heldere richting. Je bent lief, helder, duidelijk, fijn, het voelt allemaal zo kloppend en puur.

Frequently asked questions

How do I prepare for a session?

De beste voorbereiding is geen voorbereiding. Ga er open in. Uiteraard als jij een wens hebt voor een richting: carrière gericht, persoonlijk, contact met overleden dierbare, etc, dan kan dat uiteraard. Als het net aan bod gekomen s mag je er altijd tijdens of na de reading naar vragen.

Tijdens de sessie:

Je zit aan tafel tegen over mij op een stoel, je stelt je open en luistert en kunt antwoorden en later ook vragen stellen. Je hoeft niet alles te onthouden. Ik maak aantekeningen, deze ontvang je van mij. We ronden de reading af met of je nog vragen hebt en met de vraag wat de reading jou gebracht heeft tot nu toe en hoe je deze informatie kunt toepassen in bijvoorbeeld je dagelijks leven.

Hoeveel reading of wanneer weer?

Sommige mensen komen voor een eenmalige reading. Anderen komen om de 3 maanden terug en zien readings als coaching sessie voor hen persoonlijk of professioneel of beiden. Wat veel voorkomt is een of twee keer per jaar een vast moment dat mensen inzicht willen en nieuwe richting, helderheid, steun, etc. Het mooie is, ik geef je dat niet maar jouw eigen energie en spirits, engelen, gidsen en (overleden) dierbaren.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Reading  × 1 111,00
Subtotaal 111,00
Totaal 111,00 (inclusief 19,26 btw)
  • Selecteer je bank

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL