IN PERSON

PRIVATE SESSION

  Plan je afspraak in met Lara
  Friesland, Leeuwarden, Legedyk 4 (Delta gebouw, 1e verdieping)

What’s included?

Je kiest bij het maken van je afspraak uit een Lifeforce Energy Awakening Process (LEAP), Energetische Hypnose, Cacao ceremonie of Blauwe Lotus ceremonie.

 

Een real life sessie op maat gemaakt en afgestemd op jou

Een sessie 1,5 uur waar het gaat om jou

Na de sessie hebben we een sharing moment, je kunt hierin delen, vragen stellen en wordt er een kaart uit het deck getrokken en besproken

Er is een comfortabele ruimte voor jou klaar gemaakt met een yogamat, meditatie kussen, bolster, deken, eventueel naar wens oogmasker. Tijdens de sessie is er water en thee voor beschikbaar.

Nu Lara mij vaker heeft gefaciliteerd, begin ik een patroon te herkennen. Lara geeft mij altijd een heel veilig en vertrouwd gevoel. Tijdens sessies met Lara zie ik veel wit licht, ervaar ik pure gelukzaligheid en moet ik veel lachen. Ze is een warm en fijn mens, waardoor ik samen met haar in volledige overgave kan gaan

Maxime Denisse

Zorgbemiddelaar & Facilitator

Veelgestelde vragen

How do I prepare for a session?

De beste voorbereiding is geen voorbereiding. Vanuit praktisch oogpunt is het alleen maar goed om voor en na een sessie de tijd voor jezelf te nemen. Plan de dag voor jezelf, zet eventueel een hele ruime ME-TIME in je agenda voor een dag vol voor jezelf.

Wat kun je het beste doen na een sessie?

Na een sessie wordt er informatie/tips met je gedeeld. Dit omvat dingen die goed zijn om te doen, zoals vriendelijke tips, wat goed is om te eten (gemalen rauw, warm voedsel). Het is vooral belangrijk om naar je lichaam te luisteren, jezelf te aarden, de tijd te nemen, de energie in het dagelijks leven te belichamen. Je kunt de energie de dagen na een sessie of langer nog steeds voelen. Geef jezelf integratietijd.

Hoeveel sessies worden aanbevolen?

Wij raden vanuit LEAP aan om meerdere sessies te doen, zodat je jouw proces kunt verdiepen. Voor het grootste effect wordt aanbevolen om deel te nemen aan 3-5 of meer sessies. Iedere sessie is voor iedereen anders! Het gaat allemaal om het belichamen van de energie.

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL