LEAP | TWO FACILITATOR SPECIAL

  Zaterdag 2 december 12.00-14.00 
  De Studio, Legedyk 4 Leeuwarden (gratis parkeren)

Wat krijg je precies?

Deze sessie van 2 uren wordt gefaciliteerd door Lara van Samen de Praktijk en Yasemin van Kardelen Guidence uit Amsterdam met extra aandacht en verdieping. Een verdiepende sessie die je niet wilt missen!

Meditatie

Twee facilitators dus extra verdieping en aaandacht

LEAP sessie (energie transmissie)

Sharing cirkle

Nu Lara mij vaker gefaciliteerd heeft begin ik een patroon te herkennen. Lara geeft mij altijd een enorm veilig en vertrouwd gevoel. Tijdens transmissies bij Lara zie ik veel wit licht, ervaar ik pure bliss en moet ik veel lachen. Lara is een warm en fijn persoon wat het voor mij mogelijk maakt om in volle overgave te gaan bij haar

Maxime Denisse

Zorgbemiddelaar voor jeugdhulp & Facilitator

Veelgestelde vragen

Hoe bereid ik mij voor op een sessie?

De beste voorbereiding is, geen voorbereiding. Praktisch gezien is het alleen goed om de tijd te nemen voor en na een sessie voor jezelf. Plan de dag voor jezelf in, zet eventueel in je agenda heel groot ME-TIME een dag vol voor jezelf. 

Wat kan ik het beste doen na een sessie?

Na een sessie zal er informatie/ tips gedeeld worden met je. Hierin zullen dingen staan die goed zijn om te doen zoals, aardigstips, wat goed zou kunnen zijn om te eten (grondend onbewerkt warm voedsel). Het is vooral belangrijk om te luisteren naar je lichaam, aarden, de tijd te nemen, de energie in het dagelijks leven te belichamen. Je kunt de energie de dagen na een sessie nog voelen of langer. Give yourself intergration time. 

Hoeveel sessies worden aangeraden?

We raden aan vanuit LEAP om meerdere sessies te doen, zodat je je proces kunt verdiepen. Voor het meeste effect is het aan te raden om 3-5 of meer sessies mee te doen. Elke sessie is voor iedereen anders! Het gaat er allemaal om de energie te belichamen.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
LEAP Two Facilitator Special 02-12-2023  × 1 85,00
Subtotaal 85,00
Totaal 85,00 (inclusief 14,75 btw)
  • Selecteer je bank

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL