LEAP | MEN ONLY

  Vrijdag 15 september 17.00-19.00
  De Studio, Legedyk 4 Leeuwarden (gratis parkeren)

Wat krijg je precies?

Deelname aan een LEAP groep sessie met alleen mannen aanwezig

Een (nieuwe) ervaring met een groep mannen samen

Meer mentale helderheid en gevoelens van onwankelbare kalmte. Bevrijding en verlichting van stress en spanning in het lichaam

Je kan jouw eigen kracht, jouw innerlijke vuur ervaren! Jouw drive, wat jou aanzet of wat jou nog meer gaat motiveren

en nog meer dan 11 andere veel voorkomende voordelen!

Nadat ik meerdere malen LEAP heb ervaren bij Lara heb ik onzekerheden los kunnen laten en ben ik zelfverzekerder geworden. Dit kan ik tot de dag van vandaag nog steeds inzetten bij mijn werk met jongeren en op de werkvloer als tattoeerder in de leer. LEAP blijf ik doen omdat ik merk dat het mij helpt bij het behalen van mijn doelen en het achterlaten van dingen waar ik niets meer mee hoef. Ik raad LEAP sessies zeker aan omdat je dingen los kan laten op een zachte fijne manier.

Bart

Woonbegeleider & Tattoo apprentice

Veelgestelde vragen

Hoe bereid ik mij voor op een sessie?

De beste voorbereiding is, geen voorbereiding. Praktisch gezien is het alleen goed om de tijd te nemen voor en na een sessie voor jezelf. Plan de dag voor jezelf in, zet eventueel in je agenda heel groot ME-TIME een dag vol voor jezelf. 

Wat kan ik het beste doen na een sessie?

Na een sessie zal er informatie/ tips gedeeld worden met je. Hierin zullen dingen staan die goed zijn om te doen zoals, aardigstips, wat goed zou kunnen zijn om te eten (grondend onbewerkt warm voedsel). Het is vooral belangrijk om te luisteren naar je lichaam, aarden, de tijd te nemen, de energie in het dagelijks leven te belichamen. Je kunt de energie de dagen na een sessie nog voelen of langer. Give yourself intergration time. 

Hoeveel sessies worden aangeraden?

We raden aan vanuit LEAP om meerdere sessies te doen, zodat je je proces kunt verdiepen. Voor het meeste effect is het aan te raden om 3-5 of meer sessies mee te doen. Elke sessie is voor iedereen anders! Het gaat er allemaal om de energie te belichamen.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
LEAP Men Only  × 1 65,00
Subtotaal 65,00
Totaal 65,00 (inclusief 11,28 btw)
  • Selecteer je bank

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL