CACAO CEREMONIE |

END OF 2023 

  Vrijdag 29 december 19.00-21.00
  Legedyk 4 Leeuwarden (gratis parkeren)

Wat krijg je precies?

Deelname aan een cacao groep ceremonie om het jaar 2023 af te sluiten in liefde en dankbaarheid

Dankzij deze ultieme hartopenener krijg je meer liefde voor jezelf, leer je beter voor jezelf te zorgen en inzicht krijgen

Rauwe cacao zit bomvol vitamines en mineralen zoals: serotonine (gelukshormoon), tryptofaan (ontspanning en stress verminderen), fenylethylamine en magnesium

Cacao helpt het lichaam ontgiften dankzij de antioxidanten en geeft je immuunsysteem een enorme boost

Een cacao ceremonie helpt je bij jouw kracht, intenties, dromen en doelen te komen

Het geeft energie, creativiteit gaat stromen. Je voelt je dankzij cacao sneller gemotiveerd, positiever en productiever. Zeker na een ceremonie als deze waarin mindset en zelfbeeld wordt meegenomen in meditaties

Eerste groep event/ ceremonie in de nieuwe praktijk ruimte! Je krijgt voor de opening dus de eerst sneak peak en ervaring hier met een prachtige groep!

Elke ceremonie is weer een betovering, een reis die je elke keer weer dichterbij jezelf brengt. Als ik bij je ben voel ik altijd zoveel rust, liefde en waardering. Dit brengt me in balans en laat me op mijn gemak voelen. De ceremonies die je organiseert zijn altijd goed ingedeeld, duidelijk en heel fijn begeleid. De cacao is heerlijk en fijn bereid met kruiden en fijn om te drinken.

Miranda

Owner Silver Lioness Vintage

Veelgestelde vragen

Hoe bereid ik mij voor op een sessie?

De beste voorbereiding is, geen voorbereiding. Praktisch gezien is het alleen goed om de tijd te nemen voor en na een sessie voor jezelf. Plan de dag voor jezelf in, zet eventueel in je agenda heel groot ME-TIME een dag vol voor jezelf. 

Wat kan ik het beste doen na een sessie?

Na een sessie zal er informatie/ tips gedeeld worden met je. Hierin zullen dingen staan die goed zijn om te doen zoals, aardigstips, wat goed zou kunnen zijn om te eten (grondend onbewerkt warm voedsel). Het is vooral belangrijk om te luisteren naar je lichaam, aarden, de tijd te nemen, de energie in het dagelijks leven te belichamen. Je kunt de energie de dagen na een sessie nog voelen of langer. Give yourself intergration time. 

Wat is het verschil tussen rauwe cacao (voor ceremonies) en cacaopoeder uit de supermarkt?

De cacao die wordt gebruikt bij de ceremonie is van Kakalina Kakao en is in de meest pure vorm behouden voor een krachtig effect. De poeder in de winkel is bewerkt zodat het makkelijk is op te lossen. Om cacaopoeder te maken moet het gescheiden worden van de cacaoboter, dit gebeurt onder hoge hydraulische druk. De resten die dan overblijven worden fijn gemalen tot de cacaopoeder wat dus minder krachtig is.

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL