LEAP | GROUP

 

  Zaterdag 6 april 11.00-13.00
  Samen de Praktijk, Legedyk 4 Leeuwarden (gratis parkeren)

Wat krijg je precies?

Deelname aan een LEAP groep sessie

Een kleinere groep dus meer aandacht en verdieping

Je kan jouw eigen kracht, jouw innerlijke vuur ervaren! Jouw drive, wat jou aanzet of wat jou nog meer gaat motiveren

Bevrijding en verlichting van stress en spanning in het lichaam. Meer mentale helderheid en gevoelens van onwankelbare kalmte. Emotioneel loslaten en het overwinnen van traumatische ervaringen en nog meer dan 11 andere veel voorkomende voordelen!

Nu Lara mij vaker gefaciliteerd heeft begin ik een patroon te herkennen. Lara geeft mij altijd een enorm veilig en vertrouwd gevoel. Tijdens transmissies bij Lara zie ik veel wit licht, ervaar ik pure bliss en moet ik veel lachen. Lara is een warm en fijn persoon wat het voor mij mogelijk maakt om in volle overgave te gaan bij haar

Maxime Denisse

Zorgbemiddelaar voor jeugdhulp & Facilitator

Veelgestelde vragen

Hoe bereid ik mij voor op een sessie?

De beste voorbereiding is, geen voorbereiding. Praktisch gezien is het alleen goed om de tijd te nemen voor en na een sessie voor jezelf. Plan de dag voor jezelf in, zet eventueel in je agenda heel groot ME-TIME een dag vol voor jezelf. 

Wat kan ik het beste doen na een sessie?

Na een sessie zal er informatie/ tips gedeeld worden met je. Hierin zullen dingen staan die goed zijn om te doen zoals, aardigstips, wat goed zou kunnen zijn om te eten (grondend onbewerkt warm voedsel). Het is vooral belangrijk om te luisteren naar je lichaam, aarden, de tijd te nemen, de energie in het dagelijks leven te belichamen. Je kunt de energie de dagen na een sessie nog voelen of langer. Give yourself intergration time. 

Hoeveel sessies worden aangeraden?

We raden aan vanuit LEAP om meerdere sessies te doen, zodat je je proces kunt verdiepen. Voor het meeste effect is het aan te raden om 3-5 of meer sessies mee te doen. Elke sessie is voor iedereen anders! Het gaat er allemaal om de energie te belichamen.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
LEAP Group 06-04-2024  × 1 50,00
Subtotaal 50,00
Totaal 50,00 (inclusief 8,68 btw)
  • Selecteer je bank

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL