ONLINE HYPNOSE NIDRA SESSION

  Woensdag 4 oktober 2023 – 19.00-21.00 
 Zoom online (Amsterdam Timezone)

Wat krijg je precies?

Online deelname aan een groep sessie waarin je een individuele reis maakt door Hypnose en Yoga Nidra

Liggende stemgeleide journey met als doel jouw systeem een reset te geven door middel van diep ontspannen.

Diverse ontspanningsmethodes worden toegepast om je in een bewustzijn staat zijn te brengen om diep te ontspannen. In deze staat ben je verbonden met jouw onderbewuste en bewuste. Hier ben jij vrij van lagen, muren, conditioneringen, overtuigingen en verhalen.

Jouw lichaam kan het zelfhelende vermogen aanzetten, diep verbiinden en op diep niveau loslaten en ontspannen

Lara heeft haar magie op mij uitgeoefend, het was een hele bijzondere ervaring. Ik voelde me super veilig bij Lara. Ze hielp mij met het verwerken van onbewuste blokkades. Ik ervaar veel meer ruimte in mijzelf en mijn dagelijkse leven sinds de sessies. Ik ben voor altijd dankbaar voor deze ervaring en zou het zeker aanbevelen om een sessie met Lara te doen!

Fenna

Model

Veelgestelde vragen

Hoe bereid ik mij voor op een sessie?

De beste voorbereiding is, geen voorbereiding. Praktisch gezien is het alleen goed om de tijd te nemen voor en na een sessie voor jezelf. Plan de dag voor jezelf in, zet eventueel in je agenda heel groot ME-TIME een dag vol voor jezelf. 

Wat kan ik het beste doen na een sessie?

Na een sessie zal er informatie/ tips gedeeld worden met je. Hierin zullen dingen staan die goed zijn om te doen zoals, aardigstips, wat goed zou kunnen zijn om te eten (grondend onbewerkt warm voedsel). Het is vooral belangrijk om te luisteren naar je lichaam, aarden, de tijd te nemen, de energie in het dagelijks leven te belichamen. Je kunt de energie de dagen na een sessie nog voelen of langer. Give yourself intergration time. 

Heb je meer vragen?

Checkt de Energetische Hypnose pagina voor de meest gestelde vragen en verdere info of stuur een berichtje voor meer vragen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Hypnose Nidra | Online session 04-10-2023  × 1 35,00
Subtotaal 35,00
Totaal 35,00 (inclusief 6,07 btw)
  • Selecteer je bank

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL