CHAKRA CLEANSING

SESSION

  Plan je datum voor de sessie met Samen de Praktijk voordat je betaald
  Friesland, Leeuwarden of Wergea

What’s included?

In deze real life private session wordt je energetisch gereinigd. Je komt weer in jouw energie te staan, helemaal schoon zodat jij in jouw kracht kunt staan. Meer dan een chakra cleansing

 

Laat je aura, chakra’s en algehele energieveld reinigen (body, mind, soul)

Ontlaadt spanning en krijg meer nieuwe energie en ervaar dat jouw energie weer vrijuit kan stromen

  • Klachten op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau zoals angsten of pijnklachten kunnen sterk verminderen of zelfs helemaal weg gaan

Vitaler, fitter en gezonder na een aantal sessies

In contact komen met jezelf en hierdoor beter met jezelf (body, mind, soul, heart en intuïtie) en anderen verbinden

Het is een warme, verlichtende ervaring die rust, helderheid, energie en plezier geeft

Ik voel mij na deze sessies altijd zoveel lichter. Alsof er een gewicht van mijn schouders valt. Het is zo rustgevend en fijn. Het liefst ga ik elke twee weken even ‘ervaren’. Het enige wat je hoeft te doen is liggen en ontspannen net als bij een massage. Alleen hier wordt er amper aan geraakt omdat het allemaal energetisch is. Aanrader? Ja dat zeker ik ben een fan. Zeker omdat ik een drukke baan heb is het voor mij een oplaad en verbind moment voor mijzelf en met mijzelf.

 

Frequently asked questions

Wat gebeurd er tijdens een sessie?

We hebben eerst een voorgesprek voordat de sessie start. Wanneer we beginnen mag je liggen op het behandel bed op je rug. Je krijgt naar wens een fijne deken om voor extra comfort. Je sluit je ogen, er staat rustgevende muziek aan, er wordt gewerkt in jouw energetische energie veld. Er wordt bijna niet aangeraakt, enkel soms voor specifieke plekken zoals drukpunten, specifieke klachten of chakra’s. Er wordt energetisch gereinigd. Na de sessie hebben we een nagesprek met een kop thee of water en ontvang je tips.

What is the best thing to do after a session?

Na een sessie zal er informatie/ tips op maat gemaakt gedeeld worden met je. Het is vooral belangrijk om te luisteren naar je lichaam, aarden, de tijd te nemen voor jezelf om te voelen wat je nodig hebt. Ben je moe, rust uit, voel je veel energie, voel wat jij nodig hebt. Je kunt de energie de dagen na een sessie nog voelen of langer. Give yourself intergration time. Ook is het verstandig om de eerste 24 uur niet te douchen zoals al eerder is uitgelegd bij specifieke klacht.

Hoeveel sessies?

Na 1 sessie kan je al helemaal tevreden zijn. Het kan ook zijn dat je je wil verdiepen en echt op een dieper niveau het nodig hebt om los te laten. Dan raad ik je aan om meerdere sessies te doen of verder te gaan met LEAP naast deze sessie vorm. Weet dat elke sessie voor iedereen anders is. Het gaat er allemaal om de energie te belichamen, jezelf te zijn en te blijven ontwikkelen.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Energetische Reiniging Sessie  × 1 111,00
Subtotaal 111,00
Totaal 111,00 (inclusief 19,26 btw)
  • Selecteer je bank

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL