CRYSTAL SOUND HEALING X LEAP

  Woensdag 6 maart 19.00-21.00
  Samen de Praktijk, Legedyk 4 Leeuwarden (gratis parkeren)

Wat krijg je precies?

Laat je mee nemen op een reis met de trillingsfrequenties van geluidshelende instrumenten zoals kristallen schalen. Zij hebben het vermogen om door de huid, het vocht en de botten van het lichaam te bewegen, waardoor een volledige lichaamsontspanning en herbedrading tot in de cellulaire structuur ontstaat. Dompel je onder in een bad van crystallen geluiden, meditatie, freqentie en complete ontspanning. De geluiden die de klankschalen produceren creëren een gevoel van alignment voor body, mind and soul. Bij het horen van deze kommen wordt ook gezegd dat het ervoor kan zorgen dat de linker- en rechterkant van de hersenen met elkaar synchroniseren, waardoor er vrede en kalmte ontstaat tijdens de meditatie. Ga heerlijk liggen, ervaren in overgave. Een wellness moment voor jezelf in een mooie groep.

LEAP – Lifeforce Energy Awakening Process Groep sessie. Lees meer over LEAP op de website

Veelgestelde vragen

Hoe bereid ik mij voor op een sessie?

De beste voorbereiding is, geen voorbereiding. Praktisch gezien is het alleen goed om de tijd te nemen voor en na een sessie voor jezelf om heerlijk te voelen wat de klanken met jou doen.

Wat kan ik het beste doen na een sessie?

Na een sessie zal er informatie/ tips gedeeld worden met je. Hierin zullen dingen staan die goed zijn om te doen zoals, aardigstips, wat goed zou kunnen zijn om te eten. Het is vooral belangrijk om te luisteren naar je lichaam, aarden, de tijd te nemen. Je kunt de energie de dagen na een sessie nog voelen of langer. Give yourself intergration time. 

Meer vragen?

Neem contact op met Samen de Praktijk via het contact formulier op de website voor verdere vragen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Crystal Sound Healing X LEAP  × 1 50,00
Subtotaal 50,00
Totaal 50,00 (inclusief 8,68 btw)
  • Selecteer je bank

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL