Reading

find out that all the answers are already there

Tijdens een reading krijg je meer inzicht en helderheid in belangrijke thema’s in jouw leven en jouw persoonlijkheid. Inzicht krijgen in patronen die voortkomen uit je verleden. Inzicht in dee successen en obstakels van jouw relaties of liefdesleven. Hulp en inzicht bijj het maken van carrière gerelateerde keuzes. Inzicht in jouw eigen karaktereigenschappen en jouw identiteit. Hulp bij het maken van keuzes voor jouw dromen, doelen, wensen, toekomst. Ik help je graag op weg. Contact met overleden personen en dierbaren. Helpt bij meer inzicht, verwerking, helderheid en jouw intuïtie te versterken door middel van bevestiging/ antwoorden. Een reading kan zowel online via Zoom als fysiek op locatie plaats vinden. 

Wat is een reading?

Door middel van een reading mag ik jou helpen vanuit mijn intuïtie om jou verder te helpen op jouw unieke levenspad. Een reading is bedoeld om een steuntje in de rug te geven, helderheid, antwoorden, bevestiging zodat jij durft en leert te luisteren naar jouw eigen intuïtie. Elke reading is elke keer weer anders en ook bij elk persoon anders. Jij staat elke dag, en elke persoon staat altijd op een ander punt in het leven dus daardoor zal het altijd anders zijn wat je ontvangt. Je ontvangt precies wat jij nodig hebt, wat jij hoort te ontvangen en mag mee nemen op jouw levenspad. Het is mijn missie om jou bewust te maken van het bestaan van jouw eigen intuïtie. Het is een gevoel dat van binnen uit komt. Het is een ‘weten’ zonder dat je een argumentatie ten grondslag kunt leggen aan dit weten. 

Het effect van een reading is dat jouw thema zich vanzelf laat zien. Je wordt je bewust van jouw mogelijkheden en kwaliteiten. Je ontdekt eventuele belemmeringen en mogelijkheden. Er komt beweging in jouw gemoedstoestand. Zonder moeite komt er verandering door het bewust worden komen er nieuwe inzichten en jij kunt hier iets mee doen. Jouw opgeslagen informatie wordt zichtbaar. It’s already in and with you. Samen vinden we jouw antwoorden, richting en meer.

 

Voordelen van een reading

  • Inzichten, antwoorden en richting
  • Vertrouwen op jouw eigen intuïtie
  • Bewustwording, groei en ontwikkeling
  • Verwerking van (trauma) ervaringen en rouw
  • Comfort, vergeving, begrip
  • Liefde

Energy exchange

Aanbod en prijzen

Alle sessies die geboekt worden zijn niet-restitueerbaar (no-refund). Bij annulering kan dit 24 uren voor de sessie. Na deze annuleringstermijn worden de kosten voor de sessie in rekening gebracht, lees dit terug in de algemene voorwaarden. Tevens kun je op aanvraag prive, duo en groep sessies aanvragen voor een door jou zelf samengestelde groep of voor op retreats en festivals.

READING

PRIVATE SESSIE

€80

READING

DUO SESSIE

€111

PACKAGE

3 READING SESSIES

€222

Veelgestelde vragen

Wat is een reader/ medium?

Dit is een persoon de de boodschap voor jouw ziel, een (overleden) dierbare of gids kan overdragen. Deze persoon voelt, ziet, hoort ‘helder’ en energie. Dit is iemand die paranormaal begaafd is waardoor zij de frequentie van de paranormale wereld kan vertalen naar onze taal. Eigenlijk werkt het als een soort radio verbinding. Zelf werk ik ook op deze manier. Ik ben voor jou een tussenpersoon om te werken met jouw onderbewuste, (overleden) dierbaren, gidsen, totems, spirits en andere werelden. Gezien alles energie is speelt tijd en afstand geen rol. 

Verschil tussen anderen?

Niet elke reader/ medium is hetzelfde. Dit komt door: aanleg, persoonlijke ontwikkeling en ervaring. Deze onderdelen bepalen in welke mate iemand zich heeft ontwikkeld en gespecialiseerd. Zelf ben ik als klein meisje al actief geweest met de ontwikkeling van mijn intuïtie en helderziend, horend en voelend -heid. Rond mijn 16e ben ik hier verder in gedoken en sinds een paar jaar doe ik nu ook buiten mijn inner cirkel readings. Wil je weten of een reader/ medium bij je past? Neem contact op en we kijken of we matchen. Zo niet dan kan ik je altijd doorverwijzen in mijn netwerk.

Verwachtingen

Wanneer je bij een reader/ medium komt hoor je wel eens ‘ik ga pas deze persoon geloven als deze kan vertellen dat mijn overleden oma voorbij komt en iets kan vertellen over onze kat wat niemand weet’. Wat gebeurd er dan, fixatie op dit ene ding, je wacht op je oma en het verhaal van de kat en je mist alle bevestigende bewijzen, alle inzichtgevende informatie, alle mooie richtingen die je ermee op kunt en gaat teleurgesteld naar huis. Tuurlijk heb je het volste recht om een verwachting te hebben of iets te betwijfelen of zelf sceptisch te zijn. Onze mind kan daar niets aan doen en dat is oké. Onze mind wil precies weten hoe alles in detail werkt zeker als iets niet wetenschappelijk te verklaren is of goed in woorden uit te drukken. It’s beyond the minds understanding.Dus, ja je mag vragen om richting. Een advies is, ga er verwachtingloos en open in en ontvang al het moois wat er voor je verschijnen zal. Verwonder en laat je verbazen. Geniet vanuit ontspanning. 

Vertellen wat te doen?

Houd er rekening mee dat uw dierbaren niet vertellen hoe jij je leven zou moeten leiden of een toekomst voorspelling zullen doen. Ik zal ook geen toekomst voorspellen. Ja er is in de kaarten en in de binnenkomende informatie een lijn te zien van verleden, heden, toekomst en vooral het nu en hoe je stappen kunt zetten op jouw manier. Dierbaren kunnen een mening delen maar zullen niet vertellen wat jij zou moeten doen. Waar over gesproken wordt is aan jouw dierbaren. Dat beslis ik niet. We laten ons leiden door de energie, de antwoorden, informatie en diverse kaarten.

Hoe bereid ik mij voor op de reading?

De beste voorbereiding is geen voorbereiding. Ga er open in. Uiteraard als jij een wens hebt voor een richting: carrière gericht, persoonlijk, contact met overleden dierbare, etc, dan kan dat uiteraard. Als het net aan bod gekomen s mag je er altijd tijdens of na de reading naar vragen.

Tijdens de sessie

Je zit aan tafel tegen over mij op een stoel, je stelt je open en luistert en kunt antwoorden en later ook vragen stellen. Je hoeft niet alles te onthouden. Ik maak aantekeningen, deze ontvang je van mij. We ronden de reading af met of je nog vragen hebt en met de vraag wat de reading jou gebracht heeft tot nu toe en hoe je deze informatie kunt toepassen in bijvoorbeeld je dagelijks leven.

Hoeveel readings of wanneer weer?

Sommige mensen komen voor een eenmalige reading. Anderen komen om de 3 maanden terug en zien readings als coaching sessie voor hen persoonlijk of professioneel of beiden. Wat veel voorkomt is een of twee keer per jaar een vast moment dat mensen inzicht willen en nieuwe richting, helderheid, steun, etc. Het mooie is, ik geef je dat niet maar jouw eigen energie en spirits, engelen, gidsen en (overleden) dierbaren.

Online of fysiek een sessie?

Dit maakt geen verschil. Vanuit elke locatie, tijd en afstand kan een reading gedaan worden. Wel reinig ik mijzelf en de ruimte voor en na een sessie, zelfs bij een online sessie. Ik ga respectvol om met readings, energie, spirit, (overleden) dierbaren, gidsen, totems, etc. Ik neem de tijd en denk met je mee. 

Voel jij je al geroepen?