Lara Jeanne
de Vries

Ontdek mijn verhaal

Al op jonge leeftijd was ik actief met intuïtief leven. Op mijn 16e maakte ik kennis met energetische hypnose en mijn avontuur begon. In 2021 kon ik mijzelf één van de jongste hypnose therapeuten van NL & BE noemen. Door kennis met Human Design te maken en diverse certificaten te halen binnen de hypnose heb ik mij nog meer mogen verdiepen. Leeftijd vind ik niet belangrijk. Ervaring, kennis, methode en echt voelen vind ik ontzettend van belang. Daarnaast ben ik opgeleid tot cacao ceremonie leider en verspreid ik mijn liefde voor dit heilige plant medicijn. Als ervaringsdeskundige op diverse gebieden voel ik als geen ander hoe het is om opgebouwde muren van beperkende overtuigingen en angsten los te laten en écht te gaan (door)voelen. Echt voelen houdt in dat je alles wat naar voren komt op jouw pad aangaat met vertrouwen, openheid en durft te omarmen vanuit liefde en dankbaarheid. Nog steeds ben ik elke dag ontzettend dankbaar dat ik de stappen genomen heb op mijn pad naar mijn eigen pure essentie.

Een wens van mij voor jou is dat jij dit voor jezelf ook mag ervaren, lagen afpellen, ruimte krijgen in jouw leven, dat jij er mag zijn precies zoals jij bent, in jouw pure essentie en jouw passies en dromen mag verwezenlijken. Niets is waardevoller dan jezelf kunnen zijn, geaccepteerd en geliefd worden door jezelf. Een omgeving kunnen creëren waar jij jezelf mag en kunt zijn om nog meer uit jezelf te kunnen halen dan je ooit had gedroomd. It’s a on going process, ik ontwikkel ook nog steeds elke dag en dit gun ik jou ook. Voor mij is ontwikkeling, blijven leren, kennis vergroten, oftewel persoonlijke en professionele groei belangrijk. LEAP heeft mij nog meer verdieping in mijzelf en het energetische gegeven  en dit deel ik met heel veel liefde. Op liefde vertrouw ik. Liefde kan alles en vanuit daar verspreid ik dit energetische transformerende helingsproces. Samen de Praktijk ontstond. Samen werken wij in de praktijk, samen bereik je meer dan alleen en samen zijn we in verbinding in het moment. 

Een holistische energetische werk wijze

Jij mag er zijn, precies zoals jij bent

Als therapeut heb ik een holistische energetische werkwijze. Ik zie jou voor wie je werkelijk bent, jij mag er zijn precies zoals jij bent. Echt alles van jou mag er zijn, jouw body, mind and soul. Mijn doel is om jou te laten stralen, je in verbinding te brengen met je pure authentieke zelf, jouw innerlijke kracht waarin je mag gaan leren staan vol zelfvertrouwen. We laten los van alles wat jou niet meer dient zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe dingen die jij wenst in jouw leven.

Door vallen en opstaan heb ik op jonge leeftijd ontzettend veel geleerd. Er is veel gebeurd in mijn leven wat mij gevormd heeft tot wie ik nu ben en dat is onder andere, naast gediplomeerd therapeut en een ervaringsdeskundige op verschillende gebieden ook dat ik artistiek werk maak en mijzelf kunstenaar mag noemen. Tevens ben ik teacher in de beeldende kunst en ik geniet ervan om mijn passie voor kunst te delen. Jezelf uiten kan fantastisch via ook onder andere kunst maken. Ik kan nu in mijn innerlijke kracht staan, leven vanuit sterke verbinding, mijn intuïtie en mijzelf zijn. Dat gun ik jou ook!

Naast 1:1 hypnose sessies, cacao ceremonies, Human Design readings en LEAP sessies doe ik ook duo en groep sessies. Deze kun je op de event pagina vinden. Je kunt diverse sessies zowel 1:1 als groep sessies combineren voor nog meer verdieping. Dit kunnen we op maat maken speciaal voor jou. Verwonder je in de mogelijkheden en voel vooral wat jij nodig hebt. Jij verdient het om vol zelfvertrouwen het leven tegemoet te gaan vanuit jouw innerlijke kracht en jouw pure essentie.

Leef je droom en daar voorbij

Mijn drijfveren zijn dat ik enthousiast en gepassioneerd ben in wat ik doe. Ik gun iedereen overvloed en balans in zijn of haar leven. Dat jij ook vrijheid, voldoening en liefde mag ervaren in exact wat jij graag doet, in de relatie met jezelf en je omgeving. Ik wens jou om je pure authentieke zelf te kunnen zijn, je dromen, verlangens en doelen in het leven te kunnen behalen en optimaal kunt genieten van alles in het leven. Ik begeleid je op een manier waardoor jij op je intuïtie leert vertrouwen en vanuit jouw kracht kunt leven. In optimale verbinding met jezelf!

Mijn vraag aan jou is, ben jij er klaar voor om te kiezen voor jezelf, stappen zetten voor jou, jouw krachten leren gebruiken op jouw manier, die bij jou past en jouw persoonlijke passies na te leven? Maak dan een afspraak bij mij en ik ontvang je met liefde in Leeuwarden of op een van de evenementen die ik organiseer en begeleidt.

Sweet little facts about me

get to know me a bit better

  • Al sinds klein meisje bracht ik op vakantie eten bij zwerfhonden op het strand of kwam ik thuis met gewonde vogeltjes. Dat vonden mijn ouders niet zo fantastisch!
  • Verliefd op zonnestralen, in welk seizoen dan ook, de zon maakt mij gelukkig!
  • Wandelen vind ik heerlijk, de natuur in en verwonderen. We vergeten vaak om echt om ons heen te kijken.
  • De zee geeft mij een gevoel van vrijheid. Ik voel mij zo levend, echt een gevoel van thuis komen
  • Naast therapeut ben ik ook kunstenaar en teacher in beeldende kunst en vormgeving
  • Mijn huisstijl, logo en visitekaartjes heb ik zelf gemaakt. Ik ben namelijk gediplomeerd mediavormgever
  • Every day is a chocolate kinda day! Al sinds kleins af aan heb ik liefde en respect voor cacao en the spirit of cacao

Genoeg over mij

Ik ben benieuwd naar wie jij bent en kan niet wachten tot ik jou mag ontmoeten om jou te begeleiden in jouw journey