Lara Jeanne
de Vries

Ontdek mijn verhaal

Al op jonge leeftijd was ik actief met intuïtief leven. Op mijn 16e maakte ik kennis met energetische hypnose en energetisch reinigen. In 2021 kon ik mijzelf één van de jongste hypnose therapeuten van Nederland en België noemen. Door kennis te maken met Energie werk, Readings, Human Design en diverse extra certificaten te halen heb ik mij nog meer mogen verdiepen. Leeftijd vind ik niet van belang. Ervaring, kennis, methode en echt voelen wel. Als opgeleid cacao ceremonie leider en medicine woman verspreid ik mijn liefde voor dit heilige plant medicijn. Ik houd van ontwikkelen, mijn kennis vergroten en hiermee persoonlijk en professioneel te groeien zodat ik mensen nog beter kan begeleiden en ondersteunen in hun journey. Als opgeleid Lifeforce Energy Awakening Process Facilitator (LEAP, ook wel Kundalini Activation genoemd) heb ik nog meer verdieping in mijzelf en mijn holistische energetische werkwijze gekregen. Een energetisch transformerend helingsproces verspreid ik met liefde en alles wat ik doe is vanuit licht en liefde.

Nog steeds elke dag ontzettend dankbaar

Jij mag er zijn, precies zoals jij bent

Als ervaringsdeskundige op diverse gebieden voel ik als geen ander hoe het is om opgebouwde muren van beperkende overtuigingen en angsten los te laten en écht te gaan (door)voelen. Echt voelen houdt in dat je alles wat naar voren komt op jouw pad aangaat met vertrouwen, openheid en durft te omarmen vanuit liefde en dankbaarheid. Nog steeds ben ik elke dag ontzettend dankbaar dat ik de stappen genomen heb op mijn pad naar mijn eigen essentie, naar wie ik echt ben.

Een wens van mij voor jou is dat jij dit voor jezelf ook mag ervaren. Lagen afpellen, ruimte krijgen in jouw leven, dat jij er mag zijn precies zoals jij bent, in jouw essentie. Dat jij jouw passies en dromen leeft. Niets is waardevoller dan jezelf zijn, geaccepteerd en geliefd worden door jezelf. Je mag ervaren hoe waardevol je bent, dat jij zelf een omgeving kan creëren waar jij jezelf mag en kan zijn om nog meer uit jezelf te kunnen halen dan je ooit had gedroomd. Het is een proces. Ik ontwikkel ook nog steeds elke dag en dit gun ik jou ook.

Ik heb een holistische energetische werkwijze. Ik zie jou voor wie je werkelijk bent en jij mag er zijn precies zoals jij bent. Echt alles van jou mag er zijn: body, mind, heart and soul. Mijn doel is om jou te ondersteunen in het loslaten van alles wat jou niet meer dient zodat er ruimte komt voor jou. Ruimte om te stralen. Jij in verbinding met jouw kern, intuïtie en innerlijke kracht. Jouw dromen en doelen zijn nooit te groot!

Ik heb volledig gekozen voor mijn droom

Door vallen en opstaan heb ik op jonge leeftijd ontzettend veel geleerd. Er is veel gebeurd in mijn leven wat mij gevormd heeft tot wie ik nu ben en dat is onder andere, naast gediplomeerd therapeut in diverse modaliteiten dat ik ook kunstenaar ben. Ik ben namelijk ook gediplomeerd mediavormgever in art & design, docent beeldende kunst en kunstenaar. De afgelopen jaren heb ik naast Samen de Praktijk gewerkt als Kunstvak docent en begeleider. Nu heb ik gekozen om volledig te gaan voor mijn droom! Ik koos voor Samen de Praktijk. Dit houdt in dat ik samen mag werken met hele mooie mensen zoals misschien jij om ook jouw droom te leven. Het voelt zo fijn om mijzelf te zijn, in mijn kracht, leven vanuit een sterke intuïtieve verbinding. Dat gun ik jou ook!

Ik begeleid intuïtief en met methode waardoor jij op jouw intuïtie leert vertrouwen en vanuit jouw kracht beweegt. Ben jij klaar om in jouw kracht te staan? Om zo sterk geworteld te staan als jezelf dat niemand jouw innerlijke rust, kracht en intuïte kan storen? Helemaal in verbinding staan met jezelf, jouw intuïtie en op jouw manier jouw stappen zetten. Jij die jouw passies, doelen en dromen leven. Jij in jouw volledige potentieel. Kun jij het je al voorstellen? Ik wel!

Little facts about me

Leer mij een beetje beter kennen

  • Al sinds klein meisje bracht ik (nog steeds) eten bij zwerfhonden en katten op het strand of kwam ik thuis met gewonde vogeltjes. Dat vonden mijn ouders niet zo cool.
  • Verliefd op zonnestralen, in welk seizoen dan ook, de zon maakt mij gelukkig!
  • Wandelen vind ik heerlijk, de natuur in en verwonderen. We vergeten vaak om echt om ons heen te kijken.
  • De zee geeft mij een gevoel van vrijheid. Ik voel mij zo levend, echt een gevoel van thuis komen.
  • Naast dat ik als therapeut ben opgeleid, ben ik ook als kunstenaar, docent in beeldende kunst en vormgeving en mediavormgever opgeleid. Mijn huisstijl, logo en visitekaartjes heb ik zelf gemaakt en ik verkoop intuitive kunst.
  • Een bezige bij, dat ben ik: meerdere dingen tegelijk doen. Just like Human Design shows, it’s part of me.
  • Ik vind het onwijs leuk om visualisatie meditaties te geven, dit ontvang je bijna elke sessie van mij die je boekt!
  • Every day is a chocolate kinda day! Al sinds kleins af aan heb ik liefde en respect voor cacaocita and her spirit
  • Familie en vrienden betekenen heel veel voor mij. De diepe verbindingen zijn zo bijzonder en ik ben zo dankbaar voor alle prachtige zielen die ik mijn zielsfamilie mag noemen

Genoeg over mij

Ik ben benieuwd naar wie jij bent en kan niet wachten tot ik jou mag ontmoeten om jou te begeleiden in jouw journey