Lara Jeanne
de Vries

Ontdek mijn verhaal

Mijn naam is Lara Jeanne de Vries. Op jonge leeftijd was ik al actief met intuïtief leven. Op mijn 16e maakte ik kennis met energetische hypnose en wauw… er ging écht een wereld voor mij open! Mijn avontuur begon, ik mocht loskomen van beperkende overtuigingen, mijn opgebouwde muren afbreken en écht gaan voelen. Echt voelen houdt in dat je alles wat boven komt, op je pad komt en wat je ook maar voorgeschoteld wordt, echt aangaat met volle verantwoordelijkheid, vertrouwen en openheid. Het start met je kwetsbaar durven opstellen om de beste versie van jezelf, de ware jij te leren kennen, accepteren en omarmen. Dat is precies wat ik gedaan heb en dat was ooit erg spannend. Nog steeds ben ik hier elke dag ontzettend dankbaar voor. Niets is waardevoller dan jezelf kunnen zijn, geaccepteerd en geliefd worden door jezelf. Een omgeving kunnen creëren waar jij jezelf mag en kunt zijn om nog meer uit jezelf te kunnen halen dan je ooit had gedacht. Het is mij gelukt, het is nog steeds bezig want jezelf verder ontwikkelen kan altijd en ik gun dit jou ook. Voor mij is ontwikkeling, oftewel persoonlijke en professionele groei erg belangrijk. Altijd blijven leren en je kennis en krachten vergroten.

Begin 2021 mocht ik mijzelf officieel energetisch hypnotherapeut één van de jongste hypnotherapeuten van Nederland en België noemen. Naast het diploma energetische hypnose therapie bezit ik diverse certificaten in specialisaties die binnen hypnose en therapie vallen. Tevens heb ik een diploma in de organisatie, bereiding en begeleiding van cacao ceremonies en een verdieping in Human Design. Zoals ik benoemde ben ik één van de jongste hypnotherapeuten van Nederland en België. Persoonlijk vind ik leeftijd niet erg belangrijk. Voor mij is ervaring, kennis, methode en vooral voelen ontzettend belangerijk.

Een holistische energetische werk wijze

Jij mag er zijn, precies zoals jij bent

Als therapeut heb ik een holistische energetische werkwijze. Ik zie jou voor wie je werkelijk bent, jij mag er zijn precies zoals jij bent. Echt alles van jou mag er zijn, je lichaam, je geest en ziel. Mijn doel is om jou te laten stralen, je in verbinding te brengen met je ware authentieke zelf, jouw innerlijke kracht waarin je mag gaan leren staan vol zelfvertrouwen. We laten los van alles wat jou niet meer dient zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe dingen die jij wilt in jouw leven.

Door vallen en opstaan heb ik op jonge leeftijd ontzettend veel geleerd. Er is veel gebeurd in mijn leven wat mij gevormd heeft tot wie ik nu ben en dat is onder andere, naast gediplomeerd therapeut en een ervaringsdeskundige op verschillende gebieden ook dat ik artistiek werk maak en mijzelf kunstenaar mag noemen. Tevens ben ik docent in de beeldende kunst vakken en ik geniet ervan om mijn passie voor kunst te delen. Jezelf uiten kan fantastisch via ook onder andere kunst maken. Ik kan nu in mijn innerlijke kracht staan, leven vanuit sterke verbinding, mijn intuïtie en mijzelf zijn. Dat gun ik jou ook!

Naast energetische hypnotherapie doe ik ook verdiepende hypnose therapieën en behandelingstrajecten zoals de energetische maagband, denk hierbij aan begeleiding met afvallen, aankomen of op gewicht blijven wat bij jou past en goed voelt voor jou. Hierbij wil ik wel zeggen. Ik ben geen diëtist, je krijgt geen voeding schema’s. Hiervoor kan ik je wel doorverwijzen. Je zult leren naar je gevoel te luisteren tijdens de behandelingen en overtuigingen, blokkades en angsten loslaten die er op dit gebied zaten en het vertrouwen in jezelf terug krijgen. Als volgt doe ik ook regressie therapie. Denk hierbij aan trauma en/ of verwerkingstherapie. Regressie is veel breder dan dat en hierover kan ik je uitgebreid informeren. Tevens begeleidt ik mindfullnes bos-natuurwandeling waarbij je bewust in het moment leert te zijn. Verder begeleid ik cacao ceremonies 1 op 1 met verdieping. Ook doe ik duo ceremonies en voor kleine groepen. De grotere groepen zoals Big Events organiseer en begeleid ik in samenwerking met mijn vriendin Janel van Holistic Temple. Tijdens de grotere evenementen gebruiken we Critical Alignment Yoga wat je helpt lichamelijke stress los te laten. Het helpt je houding vanuit je rugwervel te herstellen. Een ontzettend waardevolle tool die ik iedereen persoonlijk aanraad. Naast al deze dingen ben ik thuis in Human Design readings en ook energetische huis en persoons reinigingen. Als therapeut loop ik met jou mee, samen gaan we van denken terug naar voelen en doen. Om jouw ware zelf (terug) te vinden. We ruimen blokkades en angsten effectief op zodat jij 100% kunt gaan stralen in jouw (innerlijke) kracht! Jij verdient het om vol zelfvertrouwen het leven tegemoet te gaan vanuit jouw power die in pure optimale balans mag komen.

Leef volledig volgens je eigen krachten en passies

Mijn drijfveren zijn dat ik enthousiast en gepassioneerd ben in wat ik doe. Ik gun iedereen overvloed en balans in zijn of haar leven. Dat jij ook vrijheid, voldoening en liefde mag ervaren in het geen wat jij graag doet maar ook in de relatie met jezelf en je omgeving. Ik wens jou om je ware zelf te kunnen zijn, je verlangens en doelen in het leven te kunnen behalen en optimaal kunt genieten van alles in het leven. Ik begeleid je op een manier waardoor jij op je intuïtie leert vertrouwen en vanuit jouw kracht kunt leven. In optimale verbinding met jezelf! Hoe fantastisch zou dat zijn? Volgens mij mega fantastisch!

Mijn vraag aan jou is, ben jij er klaar voor om te kiezen voor jezelf, stappen zetten voor jou, jouw krachten leren gebruiken op jouw manier, die bij jou past en jouw persoonlijke passies na te leven? Maak dan een afspraak bij mij en ik ontvang je met liefde in Leeuwarden of op een van de evenementen die ik organiseer en begeleidt.

Leuke weetjes
over mij

Leer mij nog een beetje beter kennen

  • Al sinds klein meisje bracht ik op vakantie eten bij zwerfhonden op het strand of kwam ik thuis met gewonde vogeltjes. Dat vonden mijn ouders niet zo fantastisch!
  • Verliefd op zonnestralen, in welk seizoen dan ook, de zon maakt mij gelukkig!
  • Wandelen vind ik heerlijk, de natuur in en verwonderen. We vergeten vaak om echt om ons heen te kijken.
  • De zee geeft mij een gevoel van vrijheid. Ik voel mij zo levend, echt een gevoel van thuis komen
  • Naast therapeut ben ik ook docent beeldende kunst en vormgeving en maak ik zelf artistiek werk als kunstenaar!
  • Mijn huisstijl, logo en visitekaartjes heb ik zelf gemaakt. Ik ben namelijk gediplomeerd mediavormgever!
  • Every day is a chocolate kinda day! Ik neem bijna elke dag een kopje rauw cacao die ik tevens gebruik voor de cacao ceremonies. Ik ben vegetarisch en slik dankzij de cacao nu minder vitamine pillen omdat er zoveel vitamines en mineralen in de rauwe cacao zitten

Genoeg over mij

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en hoe ik jou zou kunnen begeleiden bij het schrijven van een nieuw hoofdstuk in jouw leven waar jij in jouw innerlijke kracht kunt staan en stralen! Waar jij meer vrijheid, voldoening en liefde kunt ervaren! Laat mij het weten, neem contact op en misschien zien wij elkaar binnenkort wel voor een prachtige sessie!