Wil jij een LEAP sessie ervaren? →

NL / EN

LEAP | Lifeforce Energy Awakening Process

een diep ontwakingsproces

Dit is een energetische transmissie op de mat. Het gaat om jouw eigen levensenergie. Het is een directe overdracht van levensenergie die een diep ontwakingsproces in je activeert ook wel bekend als Kundalini Activation. Het is een prachtige methode die de opening van de Kundalini Shakti initieert en ondersteunt. Door middel van muziek, energiewerk en aanraking (drukpunten) ervaar je de sessie. Tijdens deze energie transmissie begeleid ik jou door jouw systeem te activeren. LEAP levert een hele speciale behulpzame bijdrage wanneer je kiest voor een natuurlijk helingsproces. Het is een veilige duurzame en krachtige transformerende ontwakening naar jouw ware authentieke zelf. It’s beyond the minds understanding hoe krachtig dit is. Aangeraden is om 3-5 sessies te doen om de effecten blijvend te ervaren, you need to embody your energy. Naast dat je levensenergie actief is tijdens de sessie is het proces na het ervaren van de sessie nog steeds actief. 

Wat is LEAP?

Het is een directe overdracht van levensenergie die een diep ontwakingsproces in je activeert, ook wel bekend als kundalini ontwaken. Kundalini is een van de namen die worden gegeven aan deze krachtige, creatieve en goddelijke levensenergie die ieder mens in zich heeft. Deze energie sluimert echter vaak in ons, we maken er namelijk beperkt gebruik van. Wanneer het eenmaal is ontwaakt met voortdurende blootstelling, vindt er een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats. Deze herbedrading maakt een diepe genezing en transformatie mogelijk die vaak via andere wegen niet goed te bereiken is.

Het proces is gebaseerd op de wetenschap van vibratie, waarbij verschuivingen worden gecreëerd door de verschillende hersengolven en interne processen, waarbij lagen van onze geconditioneerde mentale beperkingen en stagnatie die zich in de loop van de tijd hebben opgebouwd. Dit kan door bv. traumatische ervaringen of binnen diepgewortelde conditioneringen. In deze sessies worden deze lagen afgepeld en losgelaten door simpel weg er te zijn in het moment in overgave.

Elke ervaring van de levenskracht/kundalini ontwaking, van de vroegste tekenen tot de latere eindmanifestaties, wordt regelmatig gezien bij deelnemers. In tegenstelling tot de meeste praktijken is dit geen eigenzinnig of zelf genererend proces. Het is het pad van overgave. Dit is een natuurlijk en intuïtief energetisch proces wat jouw systeem op geen enkele manier zal storen. LEAP brengt precies in jouw los wat jouw systeem op dat exacte moment nodig heeft. Als facilitator ben ik er om jou te begeleiden zodat jij terug kunt stappen in jouw authentieke kracht. In de herinnering aan jouw essentie, zodat jij meer flow, vervulling en levensvreugde kunt ervaren in jouw leven.

Wat kun je ervaren in een sessie?

inner and outer movement

Dit is energiewerk. Jouw eigen levensenergie komt in beweging. Er kan van alles loskomen zoals patronen, conditioneringen, angsten, trauma, emoties, etc. Je kunt tintelingen, visioenen, inzichten, realisaties, beelden, gevoelens ervaren. Het lichaam kan spontane bewegingen maken. Het verschilt per persoon per sessie wat je ervaart. Een sessie als deze kan gezien worden als transformerend. Je kunt namelijk al na één sessie oude patronen doorbreken en loslaten van wat jou niet meer dient. Wat vooral belangrijk is, dat jij je kunt overgeven aan de energie en het proces.

Het is een zuiveringsproces, zie het als een diepe reiniging, een opschoning en soms komen er dingen naar de oppervlakte die je liever niet ziet of wilt voelen. Dit is een natuurlijk proces en alleen de dingen die jij aan kunt komen naar boven. Het enige wat van je gevraagd wordt is om het in deze ruimte van diep vertrouwen van alle spanning, blokkades en andere zaken die jou niet meer dienen los te laten. Wanneer jij loslaat kun jij transformeren in de ware jij en is er ruimte voor jou. Er komt meer ruimte voor de manifestaties van jouw dromen en doelen.

Tijdens een sessie ga je met gesloten ogen op een yoga mat liggen. Er wordt muziek gespeeld om je te ondersteunen in het proces en ik als facilitator kan je intuïtief aanraken op bepaalde punten op het lichaam. Dit zal natuurlijk vooraf gevraagd worden of dit gewenst is. Het enige dat verder van je wordt gevraagd is om jouw body, mind and soul te ontspannen en je met een childlike curiosity open te stellen en over te geven aan het proces. Je mag wat er ook mag voordoen, toe staan om te ervaren en alles mag geuit worden. De effecten van zijn in 2-3 sessies te ervaren. Er wordt aanbevolen om deel te nemen in een reeks van 3-5 sessies voor de meest gunstige ervaringen en om de energie te belichamen. Iedereen kan een sessie ondergaan. Zowel in een groep sessie als een privé sessie. Vind je het spannend om je aan te melden voor een groep sessie? Dan kan een privé sessie of online sessie erg fijn zijn. in te plannen. Heb je nog vragen, stel ze vooral gerust want ik beantwoord ze met liefde.

Meest voorkomende voordelen

 • Meer mentale helderheid
 • Gevoelens van diepe onwankelbare kalmte
 • Bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam
 • Emotionele bevrijding
 • Het overwinnen van traumatische ervaringen
 • Toename van de algehele energie en vitaliteit
 • Verruiming van het bewustzijn van het lichaam geest en energie
 • Het begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen
 • Het afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen
 • Meer zelfvertrouwen, veerkracht en authenticiteit
 • Meer verbonden met jouw intuïtie
 • Herinnering en meer afstemming op je ware zelf en doel
 • Verbeterde creativiteit en productiviteit
 • Verschuiven naar een bewuster leven
 • Meer spiritueel ontwaakt en de ervaring van non-duaal bewustzijn
 • Toegang krijgen tot trillingen met een hogere frequentie
 • Staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid

Energy exchange

Aanbod en prijzen

Alle sessies die geboekt worden zijn niet-restitueerbaar (no-refund). Bij annulering kan dit 24 uren voor de sessie. Na deze annuleringstermijn worden de kosten voor de sessie in rekening gebracht, lees dit terug in de algemene voorwaarden. Tevens kun je op aanvraag prive, duo en groep sessies aanvragen voor een door jou zelf samengestelde groep of voor op retreats en festivals.

ONLINE

PRIVE SESSIE

€120
90 minuten

IN PERSON

PRIVE SESSIE

€222
90 minuten

GROEP SESSIES

DIVERSE SOORTEN SESSES

€50-€111

Ervaar een groep sessie

Ervaringen van anderen

Nu Lara mij vaker gefaciliteerd heeft begin ik een patroon te herkennen. Lara geeft mij altijd een enorm veilig en vertrouwd gevoel. Tijdens transmissies bij Lara zie ik veel wit licht, ervaar ik pure bliss en moet ik veel lachen. Lara is een warm en fijn persoon wat het voor mij mogelijk maakt om in volle overgave te gaan bij haar

Maxime

Vanochtend onderging ik een liefdevolle LEAP sessie bij Samen de Praktijk. Ik voelde dat het tijd was om mijn eigen energie helend te laten zijn. Afgelopen week voelde alsof er iets gekleefd gaat aan mij. Ik had iets los te laten. Vanuit liefde voor mezelf. Lara heeft mij daar ontzettend mooi in ondersteund en begeleid

Ypie

Nadat ik meerdere malen LEAP heb ervaren bij Lara heb ik onzekerheden los kunnen laten en ben ik zelfverzekerder geworden. Dit kan ik tot de dag van vandaag nog steeds inzetten bij mijn werk met jongeren en op de werkvloer als tattoeerder in de leer. LEAP blijf ik doen omdat ik merk dat het mij helpt bij het behalen van mijn doelen en het achterlaten van dingen waar ik niets meer mee hoef. Ik raad LEAP sessies zeker aan omdat je dingen los kan laten op een zachte fijne manier

BART

Veelgestelde vragen

Met welke energie wordt er gewerkt?

LEAP is energiewerk. Energietransmissies zijn een prachtige methode die de opening van de Kundalini Shakti initiëren en ondersteunen. Het is de spirituele intelligentie en het bewustzijn in jou. Binnen ons allemaal. Het is je eigen levenskrachtenergie en in dit proces ontwaak je jouw eigen levenskrachtenergie. Met welke energie wordt er gewerkt? De puurste energie die er kan zijn. Het is energie, je eigen mooie levensenergie. Wij werken met jouw energie, body, mind, heart en soul. Ook met het zelfherstellend vermogen dat ieder lichaam kan. Ik faciliteer, houd ruimte en ben voor jou de katalysator om te activeren. Zie het als een stemvork, zo dien ik, waardoor je systeem zich op natuurlijke wijze kan afstemmen op het gereedheidsniveau van je eigen lichaam. Zoals ik al eerder deelde: alles is energie en daar kun je mee omgaan. Als je ‘denkt’ dat je het niet kunt, dan ligt het weer aan de mind en aan de ideeën daarvan. Onthoud: ons lichaam is zo intelligent en weet wat er mag gebeuren en kan het aan.

Hoe bereid ik mij voor op een sessie?

De beste voorbereiding is, geen voorbereiding. Praktisch gezien is het alleen goed om de tijd te nemen voor en na een sessie voor jezelf. Plan de dag voor jezelf in, zet eventueel in je agenda heel groot ME-TIME een dag vol voor jezelf. 

Kan iedereen LEAP ervaren?

Iedereen kan een LEAP-sessie ondergaan. Zowel groepssessie als een 1:1 sessie. Het is het pad van overgave, je openstellen with an open mind. Voel jij de call tot LEAP? Volg vooral je gevoel

Wat ervaar je tijdens een sessie?

Vaak krijgen we de vraag: beweegt iedereen zo zoals op de video? Het antwoord daarop is dat LEAP uniek is, zoals jij en jouw levensenergie. Iedereen ervaart een sessie anders. Elke sessie is uniek. Je kunt zoveel diverse dingen ervaren. Emoties en emotionele ontlading, energetisch stilliggen, trillen, warm, koud gevoel, andere sensaties, energie in je lichaam stromen, visueel: licht, kleuren, afbeeldingen, visoenen, beweging zoals lichaamsbewegingen, rekoefeningen, yoga houdingen, schudden, mudra’s, gelukzaligheid, etc. Alles is mogelijk en het hoeft niet te gebeuren maar kan gebeuren. Het belangrijkste is niet wat er op de mat gebeurt, maar de veranderende ervaringen in het dagelijks leven!

Kan ik deelnemen tijdens mijn menstruatie?

Dat kan zeker. LEAP is het pad van overgave. Dit is een natuurlijk en intuïtief energetisch proces wat jouw systeem op geen enkele manier zal storen. LEAP brengt precies in jouw los wat jouw systeem op dat exacte moment nodig heeft. LEAP wordt door iedereen anders ervaren want jij bent uniek en elke sessie op zich is uniek. Doe vooral wat goed voelt voor jou.

Wat kan ik het beste doen na een sessie?

Na een sessie zal er informatie/ tips gedeeld worden met je. Hierin zullen dingen staan die goed zijn om te doen zoals, aardigstips, wat goed zou kunnen zijn om te eten (grondend onbewerkt warm voedsel). Het is vooral belangrijk om te luisteren naar je lichaam, aarden, de tijd te nemen, de energie in het dagelijks leven te belichamen. Je kunt de energie de dagen na een sessie nog voelen of langer. Give yourself intergration time. 

Hoeveel sessies worden aangeraden?

We raden aan vanuit LEAP om meerdere sessies te doen, zodat je je proces kunt verdiepen. Voor het meeste effect is het aan te raden om 3-5 of meer sessies mee te doen. Elke sessie is voor iedereen anders! Het gaat er allemaal om de energie te belichamen.

Do you feel the call?