LEAP | Lifeforce Energy Awakening Process

een diep ontwakingsproces

Lifeforce Energy Awakening Process (LEAP) is een energetische transmissie op de mat. Het gaat om jouw eigen levensenergie. Het is een directe overdracht van levensenergie die een diep ontwakingsproces in je activeert, ook wel bekend als kundalini ontwaken. Door middel van muziek, energiewerk en aanraking (drukpunten) ervaar je de sessie. Lara begeleid je tijdens deze energie transmissie door jouw systeem te activeren. LEAP levert een hele speciale behulpzame bijdrage wanneer je kiest voor een natuurlijk helingsproces.

LEAP wordt zowel in groepsvorm als 1:1 gefaciliteerd op een vaste locatie in Leeuwarden en op speciale events. Tevens ben ik in te huren voor retreats en events. Hoe vaker je een sessie ervaart hoe sneller het proces in gang wordt gezet. Je hebt ongeveer 2-3 sessies nodig om de effecten te ervaren. Naast dat je levensenergie actief is tijdens de sessie is het proces na het ervaren van de sessie nog steeds actief. Voel jij the call tot LEAP en zou jij graag een sessie willen bijwonen? Je bent van mega welkom!

Wat is LEAP?

LEAP is een directe overdracht van levensenergie die een diep ontwakingsproces in je activeert, ook wel bekend als kundalini ontwaken. Kundalini is een van de namen die worden gegeven aan deze krachtige, creatieve en goddelijke levensenergie die echt ieder mens in zich heeft. Deze energie sluimert echter vaak in ons, we maken er namelijk beperkt gebruik van. Wanneer het eenmaal is ontwaakt met voortdurende blootstelling, vindt er een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats. Deze herbedrading maakt een diepe genezing en transformatie mogelijk die vaak via andere wegen niet goed te bereiken is.

Het proces is gebaseerd op de wetenschap van vibratie, waarbij verschuivingen worden gecreëerd door de verschillende hersengolven en interne processen, waarbij lagen van onze geconditioneerde mentale beperkingen en stagnatie die zich in de loop van de tijd hebben opgebouwd. Dit kan door bv. traumatische ervaringen of binnen diepgewortelde conditioneringen. Deze worden in de LEAP-sessie weg gepeld.

Elke ervaring van de levenskracht/kundalini ontwaking, van de vroegste tekenen tot de latere eindmanifestaties, wordt regelmatig gezien bij deelnemers. In tegenstelling tot de meeste praktijken, is dit geen eigenzinnig of zelf genererend proces. Het is het pad van overgave. Dit is een natuurlijk en intuïtief energetisch proces wat jouw systeem op geen enkele manier zal storen. LEAP brengt precies in jouw los wat jouw systeem op dat exacte moment nodig heeft. Als facilitator ben ik er om jou te begeleiden om terug te stappen in jouw authentieke kracht, in de herinnering aan jouw essentie, zodat jij meer flow, vervulling en levensvreugde kunt leven.

Wat kun je ervaren in een sessie?

inner and outer movement

LEAP is energiewerk. Jouw eigen levensenergie komt in beweging. Er kan van alles loskomen zoals patronen, angsten, emoties, etc. Je kunt tintelingen, visioenen, inzichten, realisaties, beelden, gevoelens ervaren. Het lichaam kan spontane bewegingen maken. Alles verschilt per persoon per sessie. Een LEAP-sessie kan gezien worden als transformerend. Je kunt namelijk al na één sessie oude patronen doorbreken en loslaten van wat jou niet meer dient. Wat vooral belangrijk is, dat jij je kunt overgeven aan de energie en het proces.

Het is een zuiveringsproces, zie het als een diepe reiniging, opschoning en soms komen er dingen naar de oppervlakte die je liever niet ziet of wilt voelen. LEAP is een heel natuurlijk proces, alleen de dingen die jij aan kunt komen naar boven. Het enige wat van je gevraagd wordt is om het in deze ruimte van diep vertrouwen van alle spanning, blokkades en andere zaken die jou niet meer dienen los te laten. Wanneer jij loslaat kun jij transformeren in de ware jij, is er ruimte voor meer nieuws, voldoening en vrijheid.

Iedereen kan een LEAP-sessie ondergaan. Zowel groepssessie als een 1:1 sessie. Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op! Vind je het spannend om je aan te melden voor een groep sessie? Ik raad je aan om dan een 1:1 sessie in te plannen.

Tijdens een LEAP-sessie ga je met gesloten ogen op een yoga mat liggen. Er wordt muziek gespeeld om je te ondersteunen in het proces en de facilitator kan je intuïtief aanraken op bepaalde punten op het lichaam. Dit zal natuurlijk vooraf gevraagd worden of dit gewenst is. Het enige dat verder van je wordt gevraagd is om jouw body, mind and soul te ontspannen en je met een childlike curiosity aan het proces over te geven. Je mag wat er ook mag voordoen, toe staan om te ervaren en alles mag geuit worden. De effecten van LEAP zijn in 2-3 sessies te ervaren. Er wordt aanbevolen om deel te nemen in een reeks van 3-5 sessies voor de meest gunstige ervaringen.

Meest voorkomende voordelen van LEAP

 • Meer mentale helderheid, gevoelens van diepe onwankelbare kalmte
 • Bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam
 • Emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen
 • Toename van de algehele energie en vitaliteit
 • Verruiming van het bewustzijn van het lichaam geest en energie
 • Het begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen
 • Het afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen<
 • Meer zelfvertrouwen, veerkracht en authenticiteit
 • Meer verbonden met je intuïtie
 • Herinnering en meer afstemming op je ware zelf en doel
 • Verbeterde creativiteit en productiviteit
 • Verschuiven naar een bewuster leven
 • Meer spiritueel ontwaakt en de ervaring van non-duaal bewustzijn
 • Toegang krijgen tot trillingen met een hogere frequentie
 • Staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid

Energy exchange

De prijzen van de diverse sessie mogelijkheden:

Groep sessie                                       €50 (1 uur, max 8-12 personen)

Twee facilitators groep sessie            €85 (2 uren)

Special edition event                          €111 (2,5 uren)

Online privé sessie                             €140 (1,5 uur)

Privé 1:1 sessie                                   €220 (2 uren)

Transformatie pakket                          Bij de energetische hypnose pagina te vinden

 

Veelgestelde vragen

Met welke energie wordt er gewerkt?

Om te beginnen is LEAP energiewerk. Alles is energie. Je voelt het. Bij LEAP sessies werken we vanuit jouw eigen Lifeforce Energy. Ook wel de meest pure zuivere energie die er misschien wel is. It is energy. Er word gewerkt met jouw lichaam, jouw energie, het zelfhelende vermogen wat elk lichaam kan. YOUR BEAUTIFUL ENERGY

Hoe bereid ik mij voor op een sessie?

De beste voorbereiding is, geen voorbereiding. Praktisch gezien is het alleen goed om de tijd te nemen voor en na een sessie voor jezelf. Plan de dag voor jezelf in, zet eventueel in je agenda heel groot ME-TIME een dag vol voor jezelf. 

Kan iedereen LEAP ervaren?

Iedereen kan een LEAP-sessie ondergaan. Zowel groepssessie als een 1:1 sessie. Het is het pad van overgave, je openstellen with an open mind. Voel jij de call tot LEAP? Volg vooral je gevoel

Wat ervaar je tijdens een sessie?

Vaak krijgen we de vraag: beweegt iedereen zo zoals op de video? Het antwoord daarop is dat LEAP uniek is, zoals jij en jouw levensenergie. Iedereen ervaart een sessie anders. Elke sessie is uniek. Je kunt zoveel diverse dingen ervaren. Emoties en emotionele ontlading, energetisch stilliggen, trillen, warm, koud gevoel, andere sensaties, energie in je lichaam stromen, visueel: licht, kleuren, afbeeldingen, visoenen, beweging zoals lichaamsbewegingen, rekoefeningen, yoga houdingen, schudden, mudra’s, gelukzaligheid, etc. Alles is mogelijk en het hoeft niet te gebeuren maar kan gebeuren. Het belangrijkste is niet wat er op de mat gebeurt, maar de veranderende ervaringen in het dagelijks leven!

Kan ik deelnemen tijdens mijn menstruatie?

Dat kan zeker. LEAP is het pad van overgave. Dit is een natuurlijk en intuïtief energetisch proces wat jouw systeem op geen enkele manier zal storen. LEAP brengt precies in jouw los wat jouw systeem op dat exacte moment nodig heeft. LEAP wordt door iedereen anders ervaren want jij bent uniek en elke sessie op zich is uniek. Doe vooral wat goed voelt voor jou.

Wat kan ik het beste doen na een sessie?

Na een sessie zal er informatie/ tips gedeeld worden met je. Hierin zullen dingen staan die goed zijn om te doen zoals, aardigstips, wat goed zou kunnen zijn om te eten (grondend onbewerkt warm voedsel). Het is vooral belangrijk om te luisteren naar je lichaam, aarden, de tijd te nemen, de energie in het dagelijks leven te belichamen. Je kunt de energie de dagen na een sessie nog voelen of langer. Give yourself intergration time. 

Hoeveel sessies?

We raden aan vanuit LEAP om meerdere sessies te doen, zodat je je proces kunt verdiepen. Voor het meeste effect is het aan te raden om 3-5 of meer sessies mee te doen. Elke sessie is voor iedereen anders! Het gaat er allemaal om de energie te belichamen.

Do you feel the call?