Upcoming events
en ceremonies

Ben je er binnenkort een keer bij?

Samen met Janel van Holistic Temple organiseer ik verschillende kleinere en grotere events en ceremonies. Wil je er een keer bij zijn? Houd dan deze pagina in de gaten. Zodra er een nieuwe datum bekend is vind je die hier!

Online full moon ceremonie

Tijjdens deze online full moon ceremonie is er een volle maan die staat in het teken Ram. De volle maan is krachtig en speciaal om mee te mogen werken. Tijdens deze ceremonie krijg je informatie over de specifieke maan. Leer je werken in your favor met de specifieke maan energie. Ga je een landmeditatie doen, visualisatie (hypnose vorm), een maan reflectie schrijf opdracht en een sharing cirkel. Extra tof is, waar je ook bent in de wereld, je kunt mee doen want, het is online. Waar je ook zult zijn, je bent zo welkom! 

  Zondag 9 september 2022
 19:30 - 20:30 

  €11,-

  Zoom Online

2023 a year full moon ceremonies

In 2023 zal er elke maand een volle maan ceremonie zijn. Tijdens deze ceremonies gaan we de diepte in met de volle maan energie, zelf ontwikkeling en bieden we je hele mooie tools. Zoveel meer nieuws komt er aan! 

  Elke maand in 2023
  19:00-20:30
  Losse sessie €15, 6 sessies €75, 12 sessies €145

  Zoom Online

Ervaar een ceremonie

Heb je een vraag over een event of ceremonie?

Neem gerust contact met mij op! Ik vertel je er graag meer over en kan alle vragen die je nog hebt beantwoorden. Het lijkt me leuk om je te spreken!