Upcoming events
en ceremonies

Ben je er binnenkort een keer bij?

Samen met Janel van Holistic Temple organiseer ik verschillende kleinere en grotere events en ceremonies. Wil je er een keer bij zijn? Houd dan deze pagina in de gaten. Zodra er een nieuwe datum bekend is vind je die hier!

Cacao ceremonie

Tijdens de cacao ceremonie in augustus gaan we vanuit liefde, zachtheid en diepe ontspanning loslaten wat ons niet langer dient. We creëren een liefdevolle ruimte om alle liefde te ontvangen die jij verdiend en dat is onwijs veel liefde! Je zult leren hoe je sterker verbonden kunt blijven met jouw innerlijke kracht. Naast cacao zullen we mediteren, visualisatie (hypnose vorm), schrijf opdracht, Critical Alignment Yoga, Reiki, Sound healing, inzicht kaart trekken en een sharing moment hebben. Je bent zo welkom bij ons fysieke evenement! We hebben er onwijs veel zin in!

  Zaterdag 20 augustus 2022
 18:30 - 20:30 (+-2uren)

  €66,-

  Espresso bar El Cafetìn Workum, Merk 22 (straatje Harmonie)

Online full moon ceremonie

Tijdens deze online full moon ceremonie is er een volle maan die staat in het teken Waterman. De volle maan is krachtig en speciaal om mee te mogen werken. Tijdens deze ceremonie krijg je informatie over de specifieke maan. Leer je werken in your favor met de specifieke maan energie. Ga je een landmeditatie doen, visualisatie (hypnose vorm), een maan reflectie schrijf opdracht en een sharing cirkel. Extra tof is, waar je ook bent in de wereld, je kunt mee doen want, het is online. Waar je ook zult zijn, je bent zo welkom! 

  Vrijdag 12 augustus
  19:30-20:30
  €11,-

  Zoom Online

Ervaar een ceremonie

Heb je een vraag over een event of ceremonie?

Neem gerust contact met mij op! Ik vertel je er graag meer over en kan alle vragen die je nog hebt beantwoorden. Het lijkt me leuk om je te spreken!