Chakra cleansing

Healing your aura and chakra’s

Als de energie in je lichaam goed stroomt voel je je (over het algemeen) fit en gezond. Echter allerlei oorzaken zowel fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en op energetisch niveau kunnen ervoor zorgen dat de energie in zijn geheel of op bepaalde plekken stagneert of niet goed doorstroomt. Wanneer er blokkades zitten in jouw energieveld kun je last krijgen van kwaaltjes zoals continue vermoeid zijn of zelfs lichamelijke pijn ervaren. Door je energieveld te laten reinigen kunnen je chakra’s beter doorstromen een zorgt dit voor een betere balans in body, mind and soul. Dit is goed voor je al gehele gezondheid. Zo gaat je auto naar de APK voor een ‘behandeling’, jij zelf vast wel eens naar de kapper, massage, schoonheidsspecialist en voor ons energieveld mogen we dat ook voor ons zelf vaker doen.

Wat is chakra cleansing?

Eigenlijk is het een energetische reiniging. Energetisch werk wordt gedaan via het energieveld (aura) wat we om ons heen hebben. Er wordt gewerkt met de energie centra, energiebanen (chakra’s en meridianen) waar energie doorheen stroomt. Energie is een ruim begrip want, alles bestaat uit zichtbare en ‘onzichtbare’ energie. Dankzij energiewerk kan er op een dieper niveau worden gewerkt. Er wordt energetisch schoongemaakt, deze schoonmaak geeft vitaliteit aan jouw aura. We noemen dit ook wel een vitaliteitsbehandelng voor jouw energetische energie veld. 

Een energetische reiniging richt zich naar jouw eigen zelfhelende vermogen. Iedereen is in staat zichzelf weer ‘heel’ te maken op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau. Ik geloof dat we al heel zijn en dat we simpel weg uit balans kunnen raken door deze blokkades in het energie-systeem. Dit kan simpelweg al opgehoopte spanning zijn en zodra dit los komt zodat alles weer goed kan stromen kun jij je weer in balans voelen. Een energetische reiniging is een warme, verlichtende ervaring de rust, helderheid, energie een plezier geeft. Het ontlaadt spanning en is geschikt voor iedereen.

 

 

Sessie opties

Elke sessie is op maat gemaakt

Op maat gemaakt, inclusief intake en 21% btw en kan altijd uitgebreid worden.

SESSIE

60 MIN

€111

Energetische reiniging

SESSIES

3x 60 MIN

€333

Pakket met twee energetische reinigingen en één reading.

E-BOOK

Energetic cleansing

€22

Jezelf en je huis energetisch reinigen

De voordelen

  • Ontlaadt spanning
  • Klachten op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau zoals angsten of pijnklachten kunnen sterk verminderen of zelfs helemaal weg gaan.
  • Je energie kan weer vrijuit stromen, je voelt je fitter, vitaler en gezonder na een aantal sessies
  • Je komt echt in contact met jezelf en kan hierdoor ook beter met anderen verbinden.
  • Bewustwording van jouw body, mind, soul en uiteraard chakra’s
  • Het is een warme, verlichtende ervaring die rust, helderheid, energie en plezier geeft

Veelgestelde vragen

Alles wat je nog wilt weten

Wat gebeurd er tijdens een sessie?

We hebben eerst een voorgesprek voordat de sessie start. Wanneer we beginnen mag je liggen op het behandel bed op je rug. Je krijgt naar wens een fijne deken om voor extra comfort. Je sluit je ogen, er staat rustgevende muziek aan, er wordt gewerkt in jouw energetische energie veld. Er wordt bijna niet aangeraakt, enkel soms voor specifieke plekken zoals drukpunten, specifieke klachten of chakra’s. Er wordt energetisch gereinigd. Na de sessie hebben we een nagesprek met een kop thee of water en ontvang je tips

Specifieke klacht?

Als je en specifiek klacht heeft kunnen we hier zeker gericht op werken. Dat deel wordt dan specifiek mee genomen n de behandeling. Houd rekening met als we een specifieke klacht behandelen dat het geadviseerd wordt de eerste 24 uur niet te douchen zodat op energie niveau doorgewerkt kwam worden. Na de 24 uur kun je gerust douchen. 

Wat voor kleding moet ik aan?

Draag iets waar jij je comfy in voelt. Je houd gewoon alles aan en je krijgt een dekentje om voor extra warmte en comfort. Je kan ook gewoon na je werk komen of in je dagelijkse outfit. Doe wat goed voelt voor jou

Hoeveel sessies?

Na 1 sessie kan je al helemaal tevreden zijn. Het kan ook zijn dat je je wil verdiepen en echt op een dieper niveau het nodig hebt om los te laten. Dan raad ik je aan om meerdere sessies te doen of verder te gaan met LEAP naast deze sessie vorm. Weet dat elke sessie voor iedereen anders is. Het gaat er allemaal om de energie te belichamen, jezelf te zijn en te blijven ontwikkelen.

Wat kan ik het beste doen na een sessie?

Na een sessie zal er informatie/ tips op maat gemaakt gedeeld worden met je. Het is vooral belangrijk om te luisteren naar je lichaam, aarden, de tijd te nemen voor jezelf om te voelen wat je nodig hebt. Ben je moe, rust uit, voel je veel energie, voel wat jij nodig hebt. Je kunt de energie de dagen na een sessie nog voelen of langer. Give yourself intergration time. Ook is het verstandig om de eerste 24 uur niet te douchen zoals al eerder is uitgelegd bij specifieke klacht.

Heb je nog meer vragen?

Neem gerust contact met mij op, love to chat and answer your questions!

Wil jij je fit en energiek voelen?

Wil je je een energetische reiniging boeken, of heb je nog vragen? Neem gerust contact op!