Wil jij een LEAP sessie ervaren? →

NL / EN

Energetische Hypnose

Verbazingwekkende prestaties

Hoe zou het zijn als jij vrij bent van alles wat je nog bewust of onbewust met je mee draagt en alles wat jou niet meer dient? In een staat van hypnose hebben we direct contact met het onderbewustzijn en zijn we in volledige ontspanning. In deze ontspannen staat van zijn vind jij wie jij werkelijk bent. Je ware ik, wat jij écht voelt en nodig hebt. Dankzij hypnose zijn we in staat tot verbazingwekkende prestaties, we kunnen sneller werken aan onszelf op een dieper niveau en echt met jezelf in contact zijn zowel op bewust als onbewust niveau. Zonder gedoe of eindeloze therapie kunnen we effectief opruimen in the body, mind, heart and soul. Je verdient het om gelukkig te zijn en te genieten van alles in je leven! 

Wat is energetische hypnose?

Energetisch werk wordt gedaan via het energieveld (aura) wat we om ons heen hebben. En er wordt gewerkt met de energie centra, energiebanen (chakra’s en meridianen) waar energie doorheen stroomt. Energie is een ruim begrip want, alles bestaat uit zichtbare en ‘onzichtbare’ energie. Dankzij energiewerk kan er op een dieper niveau worden gewerkt. Er wordt energetisch schoongemaakt en dankzij hypnose, wat ook wel een trance wordt genoemd is de mogelijkheid er om het bewuste denken los te laten. Hierdoor kun je in contact komen met jouw onderbewuste. Dit wordt gebruikt in de hypnose therapie en is één van de oudste vormen van psychotherapie. 

Het gevoel van trance is vergelijkbaar met dagdromen of een diepe meditatie. Je kunt het eigenlijk beschrijven als een staat van diepe ontspanning en naar binnen gerichte aandacht en focus. Je kunt gemakkelijk op suggesties reageren en contact maken met de diepere lagen van je onderbewuste. Dit terwijl je gewoon zelf bewust erbij blijft en de baas over jouw eigen doen en laten bent. Jouw bewustzijn en kracht over jouw eigen gedachten en gevoelens wordt sterker.

In hypnose therapie zijn er diverse methoden en technieken te integreren en dat maakt het juist zo’n krachtige tool. Het ligt aan jouw behoefte wat jij nodig hebt in het moment in de sessie. Dit kan zijn innerlijke werk zoals emotionele ontlading, innerlijk kind, schaduwwerk, corrigeren en verbeteren van conditioneringen en overtuigingen met betrekking tot jezelf en jouw omgeving, regressietherapie, vorig leven regressie, angsten, trauma, rouwverwerking, zelfbeeld verbetering of werken aan jouw dromen en doelen (manifestatie). Het mooiste van werken met hypnose is dat de oplossing altijd door jezelf gevonden wordt. Ik geef je alleen een kader waarbinnen jij veilig je eigen pad kunt vinden op de manier die goed voelt voor jou. Ik vind het ontzettend belangrijk dat jij je veilig en fijn voelt.

Sessie opties

Elke sessie is op maat gemaakt

Op maat gemaakt, inclusief intake en 21% btw en kan altijd uitgebreid worden en is inbegrepen met nazorg door middel van incheck momenten en op maat gemaakt advies.

ONLINE

PRIVE SESSIE

€120

 • Zoom intake
 • Online hypnose sessie
 • Zoom incheck call
 • Tips/ adviezen

IN PERSON

PRIVE SESSIE

€222

 • Zoom intake
 • Fysieke hypnose sessie
 • Zoom incheck call
 • Tips/ adviezen

PAKKET

OP MAAT GEMAAKT

€888

    Voel jij dat het tijd is om écht helemaal jezelf te zijn, werken aan jezelf, jouw doelen, dromen, wensen en manifestaties? Dat je nog oude blokkades, overtuigingen, trauma’s of ‘dat laatste wat nog in de weg staat’ losgelaten mag worden. Dan is dit jouw place to be, laten we samen een Zoom intake plannen en let’s go for YOU!
 • Zoom intake
 • 3x Hypnose sessies (online en/of fysiek)
 • WhatsApp incheck momenten en bereikbaarheid
 • Meerdere Zoom incheck momenten
 • Ebook met opdrachten op maat
 • Tips/ adviezen
 • Zoom Incheck call + Reading
 • In termijnen betalen mogelijk

 

De voordelen
van hypnose

 • Je gaat voorbij aan het denken en pakt issues aan bij de bron. De bron van veel issues bevindt zich in ons onderbewustzijn
 • Is breed inzetbaar bij heel veel verschillende issues, fobieën, angsten zowel psychisch, emotioneel als op fysiek niveau.
 • Heeft snel effect en is vaak na enkele sessies merkbaar. We adviseren vaak meerdere sessies eventueel in afwisseling met andere methodes
 • Geeft jou de mogelijkheid om echt op te ruimen in jezelf zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn
 • Tips en tricks om met je emoties op een gezonde manier om te gaan.
 • Je krijgt jouw ownership en bewustzijn terug op jouw leven want jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven, de schrijver van jouw verhaal.
 • Je komt echt in contact met jezelf en kan hierdoor ook beter met anderen verbinden.
 • Er wordt aan je zelfbeeld, doelen en dromen gewerkt

Ontdek de ervaringen van anderen

Mijn hypnose sessie bij Lara was een enorm succes. Ik werd. Hartelijk ontvangen en kreeg eerst wat vragen over waar. Ik aan wil werken. Lara nam me mee in een reis door mijn jeugd en mijn leven. Ik mocht loslaten, dingen een plek geven en het kleine meisje in mezelf te omarmen.

Ik gun iedereen deze ervaring, dichter bij jezelf en je onderbewuste te komen. Het heeft me veel opgeleverd sinds de hypnose slaap ik veel beter. Ik ga zeker nog een keer!

Janneke

Werkende in de zorg

Lara heeft haar magie op mij uitgeoefend, het was een hele bijzondere ervaring. Ik voelde me super veilig bij Lara. Ze hielp mij met het verwerken van onbewuste blokkades. Ik ervaar veel meer ruimte in mijzelf en mijn dagelijkse leven sinds de sessies.

Ik ben voor altijd dankbaar voor deze ervaring en zou het zeker aanbevelen om een sessie met Lara te doen!

Fenna

Model

Ik heb de hypnose ervaren als een mooie ervaring waarin ik bepaalde dingen los kon laten waarvan ik anders niet zou weten hoe ik deze dingen zou kunnen loslaten. Hypnose was voor mij een fijne manier waarbij je in alle rust alles wat je zou willen pakken ook echt kan pakken. Lara begeleid op een rustige en fijne manier waardoor de ervaring nog specialer wordt. Ze geeft vertrouwen en ze is erg positief. Ik zou anderen het zeker aanraden om een sessie te doen bij ‘Samen de Praktijk’. Zoals ik eerder genoemd heb, het twas een fijne en bijzondere ervaring!

Bart

Woonbegeleider & Tattoo apprentice

Veelgestelde vragen

Alles wat je nog wilt weten over hypnose

Raak ik de controle kwijt?

Hebben we dan controle over ons zelf? Als we dat hebben kan ik je vertellen dat je juist weer ownership en bewustzijn krijgt op jezelf en jouw leven. In een hypnose sessie ben je er gewoon bewust bij. Je bent de baas over jouw eigen doen en laten en controle kun je niet kwijt raken. Hypnose is een staat van powerfull focus wat jij zelf doet. Net zoals je op kunt gaan in een boek of opeens de tijd even kwijt bent omdat je in de flow zit. Daarnaast krijg je door middel van hypnose juist meer zicht en focus op jouw leven, omdat jij jouw issues gaat oplossen.

Ga ik straks gekke dingen doen zoals in films?

Absoluut niet! Dat gaat niet gebeuren. Dit soort dingen zijn alleen in shows en films. Ik ben energetisch hypnose therapeut en begeleid jou in het effectief opruimen en loslaten van blokkades en angsten.

Kom ik altijd uit hypnose?
Ja altijd, net zoals je altijd uit een dagdroom moment komt. Na de sessie drinken nog even een glaasje water en hebben we een nagesprek. Je kan dan weer even landen en daarna weer fris en vrij naar huis vertrekken.
Kom ik wel in hypnose?

Je kunt je brein leren om in trance te gaan en daar steeds beter in worden, net zoals bij een diepe meditatie. De diepte van een hypnose verschilt per persoon en dat is oké. We zijn allemaal verschillend, we zijn uniek en zo is ook onze persoonlijke reis onder hypnose. In feite kan dus iedereen in hypnose komen. Het is wel belangrijk dat je echt onder hypnose wilt om aan jezelf te werken.

Wat kan ik het beste doen na een sessie?

Na een sessie zal er informatie/ tips op maat gemaakt gedeeld worden met je. Het is vooral belangrijk om te luisteren naar je lichaam, aarden, de tijd te nemen voor jezelf om te voelen wat je nodig hebt. Ben je moe, rust uit, voel je veel energie, voel wat jij nodig hebt. Je kunt de energie de dagen na een sessie nog voelen of langer. Give yourself intergration time. 

Hoeveel sessies?

Na 1 sessie kan je al helemaal tevreden zijn. Het kan ook zijn dat je je wil verdiepen in jouw proces. Dan raad ik je aan om meerdere sessies te doen of verder te gaan met LEAP naast de hypnose therapie. Weet dat elke sessie voor iedereen anders is. Het gaat er allemaal om de energie te belichamen, jezelf te zijn en te blijven ontwikkelen.

Wil jij je ware zelf kunnen zijn?

Wil je je een hypnose sessie boeken, of heb je nog vragen? Neem gerust contact op!