Energetische Hypnose

Een lichter leven vol liefde en positiviteit

Hoe zou het zijn als je al je blokkades, onopgeloste issues en overtuigingen zou kunnen loslaten? Echt effectief, zonder gedoe of eindeloze therapie? Laat mij je begeleiden alles wat jou niet meer dient los te laten zodat jij vrij kunt zijn en op diep niveau je kunt ontwikkelen. Je ware zelf vinden, om vrijheid en voldoening te ervaren. In een staat van hypnose hebben we direct contact met het onderbewustzijn en zijn we in volledige ontspanning. In deze ontspannen staat van zijn vind jij wie jij werkelijk bent. Je ware ik, je innerlijke kind en wat jij écht voelt. Dankzij hypnose zijn we in staat tot verbazingwekkende prestaties, we kunnen sneller werken aan ons zelf op een dieper niveau en echt met jezelf in contact zijn zowel op bewust als onbewust niveau.

Door effectief te gaan opruimen in jouw mind, body and soul komen we tot wie jij werkelijk bent en kun jij gaan staan in jouw innerlijke power. Ontwaak de beste versie van jezelf. Jij verdient het om gelukkig te ZIJN. Te ZIJN wie jij werkelijk bent, je pure ware ik die zo prachtig is. Je gaat jouw innerlijke vuur omarmen en zien hoe fantastisch jij bent, want dat ben je!

Wat is hypnose?

Hypnose wordt ook wel trance genoemd. Trance geeft je de mogelijkheid om het bewuste denken los te kunnen laten en in contact te komen met jouw onderbewuste. Dit wordt gebruikt in de hypnose therapie. Hypnose therapie is één van de oudste vormen van psychotherapie en tegenwoordig ook een van de snelst groeiende!

Het gevoel van trance is vergelijkbaar met dagdromen. Je kunt het eigenlijk beschrijven als een staat van diepe ontspanning en naar binnen gerichte aandacht en focus. Je hebt vast wel eens een moment gehad dat je zo verdiept was in een film of boek dat je eventjes alles om je heen was vergeten. Of dat je in de auto ergens naartoe reed en dat je opeens er bijna was. Je was in gedachten verzonken en onbewust op de juiste plek terechtgekomen. Je was in dat moment in wat we noemen trance.

Ik beschrijf hypnose ook wel eens als een hele diepe meditatie. In hypnose maak je gemakkelijk contact met de diepere lagen van je onderbewuste, terwijl je gewoon zelf de controle blijft houden over jouw eigen doen en laten. Je blijft er gewoon bij, sterker nog je leert meer controle krijgen over je eigen gedachten en gevoelens. Hypnose geeft jou de controle op jouw leven weer terug. In hypnose therapie zijn er talrijke methoden en technieken te integreren en dat maakt het juist zo’n krachtige tool. Het mooiste van werken met hypnose is dat de oplossing van de issues altijd door jezelf gevonden wordt. Ik geef je alleen een kader waarbinnen jij veilig je eigen weg kunt vinden op de manier die goed voelt voor jou. Ik vind het ontzettend belangrijk dat jij je veilig en goed voelt.

Mijn pakketten

Mogelijkheden voor een hypnose

Alle pakketten zijn 1 op 1 en altijd nog uit te bereiden naar meer sessies of te combineren met andere pakketten zoals die van Human Design, LEAP of een cacao ceremonies. Elk pakket wordt op maat gemaakt speciaal voor jou. Er zijn diverse opties onder hypnose en voor jou wordt er speciaal een combinatie ontwikkeld die jouw persoonlijke ontwikkeling bevorderd. Elk pakket is inclusief intake en inclusief 21% btw.

1 sessie

€220

Je hebt eerst een vrijblijvende gratis online intake waarbij we video bellen, daarna heb je 1 fysieke sessie waarbij er een grote schoonmaak wordt gemaakt op bewust en onbewust niveau zodat je alle ballast, angsten, blokkades en overtuigen kunt opruimen en loslaten. Dit gebeurd altijd tijdens de eerste sessie (bij elk pakket dus)

Je kunt altijd nog extra vervolg sessie(s) plannen of 1 van de twee volgende sessie pakketten kiezen.

3 sessies

€600

Dit pakket is uitgebreider dan 1 losse sessie. Je kiest bewust voor jouw stappen naar transformatie. Je hebt een online intake, daarnaast 2 fysieke hypnose sessies en 1 online coaching sessie. Je krijgt een op maat gemaakt speciaal voor jou e-book wat ontwikkeld is aan de hand van jouw persoonlijke Human Design. Je ontvangt tijdens de coaching sessie jouw Human Design Readering. Je gaat aan de slag buiten de sessies met het e-book, opdrachten en zelfontwikkeling. Je kunt dit pakket zo lang of zo kort op elkaar inplannen. Dit kan een 1, 2 of 3 maanden traject worden naar eigen keuze. We passen het aan op jouw wensen.

6 sessies

€1200

Dit is het transformatie traject. Je hebt een online intake, daarnaast drie fysieke hypnose sessies en drie online coaching sessies. Je krijgt een op maat gemaakt speciaal voor jou e-book wat ontwikkeld is aan de hand van jouw persoonlijke Human Design. Je ontvangt tijdens de tweede coaching sessie jouw Human Design Readering. Je gaat aan de slag buiten de sessies met het e-book, opdrachten en zelfontwikkeling. Je kunt dit pakket zo lang of zo kort op elkaar inplannen. Dit kan een 3 of 6 of 9 maanden traject worden naar eigen keuze. We passen het aan op jouw wensen.

De voordelen
van hypnose

  • Je gaat voorbij aan ons denken en pakt issues aan bij de bron. De bron van veel issues bevindt zich in ons onderbewustzijn
  • Is breed inzetbaar bij heel veel verschillende issues, fobieën, angsten zowel psychisch, emotioneel als fysiek.
  • Heeft snel effect en is vaak na enkele sessies merkbaar. We adviseren vaak meerdere sessies eventueel in afwisseling met LEAP of Cacao
  • Geeft jou de mogelijkheid om echt op te ruimen in jezelf zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn
  • Er wordt aan je zelfbeeld gewerkt
  • Tips en tricks om met je emoties op een gezonde manier om te gaan.
  • Je krijgt de controle terug op jouw leven want jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven, de schrijver van jouw film.
  • Je komt echt in contact met jezelf en kan hierdoor ook beter met anderen verbinden.

Ontdek de ervaringen van anderen

Mijn hypnose sessie bij Lara was een enorm succes. Ik werd. Hartelijk ontvangen en kreeg eerst wat vragen over waar. Ik aan wil werken.

Ik wist niet wat me overkwam. Lara nam me mee in een. Heftige reis door mijn jeugd en mijn leven. Ik mocht loslaten, dingen een plek geven en het kleine meisje in mezelf te omarmen. Ik gun iedereen deze ervaring, dichter bij jezelf en je onderbewuste te komen. Het heeft me veel opgeleverd sinds de hypnose slaap ik veel beter. Ik ga zeker nog een keer!

Janneke, 54 jaar

Werkende in de optiek

Lara is een geweldige energetische hypnose therapeut die vol passie mensen wil helpen om hun angsten, problemen of andere blokkades op te lossen. Haar behandelingsmethode is erg prettig en ik voelde me ook helemaal op gemak. Ik heb een zogeheten doolhof. Sessie gedaan. Lara is erg geduldig en maakt het. Niet uit als jij niet het gevoel hebt dat je in hypnose zit of niet. Dit gevoel is namelijk voor iedereen anders. Het is belangrijk dat je in de hypnose gelooft en dat je het toelaat. Ik zal zeker iedereen aanraden om eens een (of meerdere) sessies bij Lara te doen!
Anoniem, 19 jaar

Student rechtsgeleerdheid

Ik heb de hypnose ervaren als een mooie ervaring waarin ik bepaalde dingen los kon laten waarvan ik anders niet zou weten hoe ik deze dingen zou kunnen loslaten. Hypnose was voor mij een fijne manier waarbij je in alle rust alles wat je zou willen pakken ook echt kan pakken. Lara begeleid op een rustige en fijne manier waardoor de ervaring nog specialer wordt. Ze geeft vertrouwen en ze is erg positief. Ik zou anderen het zeker aanraden om een sessie te doen bij ‘Samen de Praktijk’. Zoals ik eerder genoemd heb, het twas een fijne en bijzondere ervaring!
Bart, 23 jaar

Grafisch vormgever

Lara heeft haar magie op mij uitgeoefend, het was een hele bijzondere ervaring. Ik voelde me super veilig bij Lara. Ze hielp mij met het verwerken van onbewuste blokkades.

Ik ben voor altijd dankbaar voor deze ervaring en zou het zeker aanbevelen!

Fenna, 22 jaar

Model

Afgelopen week in behandeling geweest bij Lara. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, de sfeer was ontspannen. De sessie bestond uit een gesprek en de ‘hypnose’. Het gesprek ving aan met aspecten waar ik over wilde praten en waar ik tegen aan liep in het dagelijks leven. Tijdens de hypnose werden alle aspecten nog eens behandeld die tijdens het gesprek aan bod kwamen. Binnen een paar dagen na de sessie voelde ik mij. Al beter, positiever en had ik meer energie. Ik ben dus goed geholpen en erg tevreden!
Anoniem, 26 jaar

Student journalistiek

Ik was in het doolhof met prachtige klaprozen die overal begonnen te bloeien. Vervelende takken en stuiken weggehakt en uiteindelijk letterlijk lucht gekregen! Veel verwerkt en kunnen zeggen. Kunnen huilen en mijn kleine zelf getroost. Eén van de mooiste ervaringen ooit!
Janneke, 55 jaar

Werkende in de zorg

Veelgestelde vragen

Alles wat je nog wilt weten over hypnose

Raak ik de controle kwijt?
Jij hebt juist de controle tijdens de hypnose sessie. Hypnose is een staat van powerfull focus. Net zoals je op kunt gaan in een boek of opeens de tijd even kwijt bent omdat je in de flow zit. Daarnaast krijg je door middel van hypnose juist meer controle op je leven, omdat jij jouw issues gaat oplossen.
Ga ik straks gekke dingen doen zoals in films?
Absoluut niet! Dat gaat niet gebeuren. Dit soort dingen zijn alleen in shows en films. Ik ben hypnose therapeut en begeleid jou in het effectief opruimen en loslaten van blokkades en angsten.
Kom ik altijd uit hypnose?
Ja altijd, net zoals je altijd uit een dagdroom moment komt. Na de sessie drinken nog even een glaasje water en hebben we een nagesprek. Je kan dan weer even landen en daarna weer fris en vrij naar huis vertrekken.
Kom ik wel in hypnose?
Je kunt je brein leren om in trance te gaan en daar steeds beter in worden. De diepte van een hypnose verschilt per persoon en dat is oké. We zijn allemaal verschillend, we zijn uniek en zo is ook onze persoonlijke reis onder hypnose. In feite kan dus iedereen in hypnose komen. Het is wel belangrijk dat je echt onder hypnose wilt om aan jezelf te werken.

Wil jij je ware zelf kunnen zijn?

Wil je je een hypnose sessie boeken, of heb je nog vragen? Neem gerust contact op!